havadurum

18 Haziran Salı günü burçları neler bekliyor?

18 Haziran Salı günü Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? On iki burç için yeni günün neler getireceğini burcunuzun yorumlarında bulabilirsiniz...

1847

Merkür’ün bugün burç değiştirmesiyle iletişim ve haberleşme hız kazanıyor. Geçmişle ilgili konulara ve tarihe merak salabilirsiniz. Finansal konularda ise temkini elden bırakmamakta fayda var.

Koç (21 Mart - 19 Nisan)

İş hayatınızda daha çok dinlemeli, daha az konuşmalısınız. Bu sayede iş hayatında düzeni sağlayabilir, stres yönetimi ile bu zorlu sürecin üstesinden gelebilirsiniz.

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)

Merkür bugün burcunuzdan ayrılırken sizi iş ve para konularında daha fazla meşgul edeceği bir konuma ilerliyor. Para konusunda olumlu adımlar atabilirsiniz.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

Sosyal ilişkilerde başarılı olma, iletişim becerilerini en üst seviyede kullanma ve duygusal ilişkilerde daha derin bir bağ kurma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

İş ve kariyer hayatınıızda bugün, tatil gününüz olsa da olmasa da işlerinizle ilgili konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Yeni kararlar alabileceğiniz bir gün.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

İletişim konusu kafa karışıklığına neden olabilir. Size söylenenleri, okuduklarınızı yanlış veya çok farklı boyutlarda anlayabilirsiniz. Dikkatiniz kolayca dağılabilir, gereksiz detaylara çok fazla kafa yorabilirsiniz.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Rahatlık isteğinizin yoğunluk gösterebileceği bugün içerisinde sorumluluklarınızdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün aile işi ve ortak kaynaklarla ilgili beklediğiniz an gelebilir. Sağlanan düzen, hayatınızın mali dengelerini de düzeltebilir.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

Merak duygunuzun yüksek olacağı bugün derin bir sorgulamaya ve araştırmaya girişebilirsiniz. Ortak maddi konulara çözüm bulmak için uğraşabilirsiniz.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

İletişim becerilerinizi kullanarak iş ve sosyal ilişkilerinizde başarılı olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin.

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

Tüm isteklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz. Orijinal yaklaşımlarınız, çevrenizde bulunan insanların da dikkatini çekmenizi sağlayabilir. Göze hoş gelebilecek yaklaşımlar ortaya koyuyorsunuz.

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

İş ve finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yatırım süreçlerini doğru yönetmekte zorlanabilirsiniz.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)

İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilere karşı ciddi tavırlar sergilemeye başlıyorsunuz. Sorumluluklarınıza ve çalışmalarınıza verecek olduğunuz önem de üst seviyelere çıkıyor.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş