havadurum

1'inci olan hayvanlar fuarda sergilenecek

Biga Gıda Tarım Hayvancılık Teknolojileri Fuarı'nda, Simental ve Holstein ırkı sığırlarda buzağı- düve ve dana kategorilerinde yarışma yapılacak.

754
29 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Biga Gıda Tarım Hayvancılık Teknolojileri Fuarı'na özel Simental ve Holstein ırkı sığırlarda buzağı- düve ve dana kategorilerinde yarışma düzenlenecek.

Biga Gıda Tarım Hayvancılık Teknolojileri Fuarı'nda, Simental ve Holstein ırkı sığırlarda buzağı- düve ve dana kategorilerinde yapılacak olan yarışmaya ilişkin Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada; "Başvurmak isteyenler 15.09.2023 tarihine kadar 0533 763 78 80 telefon numarasından Ziraat Mühendisi Güvenç Çilli' ye başvuru yapması önemle rica olunur. Başvuru yapan üreticilerimizin hayvanları fuar öncesinde oluşturulacak profesyonel juri ekibince işletmeleri ziyaret ederek puanlanacaktır. Holstein ve Simental ırkları buzağı- düve ve dana kategorilerinde 1'inci olan hayvanlar fuarda sergilenecek, işletme sahiplerine ödülleri fuar alanında takdim edilecektir" ifadelerine yer verildi.
(Atilla Akın)
Paylaş