havadurum

1,5 yıllık eserler göz kamaştırdı...

Eğitmenliğini Öğr. Gör. Füsun Sivri ve Asistanı Sezen Okur’un yaptığı Rengahenk Grubu tarafından hazırlanan eserler görücüye çıktı.

558
 
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi`nin 97. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında beğeniye sunulan ‘Atatürk Albümleri Tezhip ve Minyatür’ isimli sergi yoğun ilgi gördü. İzmir`de faaliyet gösteren Rengahenk Grubu üyelerinin katkılarıyla düzenlenen sergide yer alan seçkin eserler Çanakkale Belediyesi Yazar Sanatçı Evi`nde sanatseverler ile buluştu. 31 Mart tarihine kadar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak sergide bulunan çok sayıda eser göz kamaştırdı.
 
Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve sanatseverler, İzmirli tezhip ve minyatür sanatçılarının yaklaşık 6 ay ile 1,5 yıl arasında ürettiği tasarımları ilgiyle inceledi.  Grubun en son ürettiği eserler sanatseverlerden tam not alırken, Rengahenk Grubu’ndan Afet Bahıt, Ayten Kocagil, Atsuko Otake, Ayşe Çelik,Ayşe Öztürk, Candan Aral, Dilek Duz, Esin Aksaç, Figen Gürsoy, Filiz Aras, İsmail Öztürk, Gönül Pekmezci, Handan Özel, Hatice Deligöz, Nadide Deligöz, Nurten Baykurt, Öztin Yanbastı, Semra Karaca, Sezen Okur, Sibel Bengisu, Şebnem Önem, Şeyda Dereli, Ümran Uyanık, Yasemin Ademoğlu, Yasemin Bulut ve Yeşim Öcal’ın yoğun uğraşlar sonunda ürettiği eserler katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
Paylaş