havadurum

Yalı Çapkını dizisi bu hafta yok mu? Yalı Çapkını dizisi yok mu? Yalı Çapkını dizisi bu hafta neden yok?


Yalı Çapkını dizisi bu hafta neden yok? Yalı Çapkını dizisi 42. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yalı Çapkını dizisi hayranları bu soruların cevabını merak ediyor. İşte Yalı Çapkını dizisi hakkında son dakika gelişmeleri…

1595

Yalı Çapkını dizisi bu hafta yok mu? Yalı Çapkını dizisi yok mu? Yalı Çapkını dizisi bu hafta neden yok?

Yalı Çapkını dizisi, Cuma akşamları saat 20.00’de STAR TV’de izleyicisini ekrana bağlayan bir romantik komedi dizisidir. Dizinin 42. yeni bölümüyle yayınlanması bekleniyordu. Ancak, dizi Star TV yayın akışından akşam saatlerinde kaldırıldı. Peki, Yalı Çapkını dizisi bu hafta neden yok?

Yalı Çapkını dizisi, Milli Yas nedeniyle bu hafta ekrana gelmedi. Dizinin Üç günlük Milli Yas ilan edildiği için bu hafta yayınlanmadığı düşünülüyor.

Yalı Çapkını dizisi 42. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yalı Çapkını dizisinin hayranları, dizinin yeni bölümünü merakla bekliyor. Dizinin 42. bölümünde neler olacağı henüz belli değil. Ancak, dizinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü 27 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yakında yayınlanacak.

Yalı Çapkını dizisi hakkında bilmeniz gerekenler

Yalı Çapkını dizisi, Antepli olan güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarını evlendirmeleriyle yaşanan olayların konu edildiği bir romantik komedi dizisidir. Dizinin başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir yer alıyor. Dizide, Antep’te önemli bir ailenin kızı olmasına rağmen ailenin tanımadığı bir gençle evlendirilerek İstanbul’a gönderilen Seyran ile yalının çapkın oğlu Ferit’in zoraki evlilikleri sonrası yaşadıkları maceralar anlatılıyor.

Dizinin kadrosu

Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu (Seyran), Mert Ramazan Demir (Ferit), Çetin Tekindor (Halis Ağa), Şerif Sezer (Nükhet), Gülçin Şantırcıoğlu (Gülgün), Emre Altuğ (Orhan), Beril Pozam (Suna), Cemre Baysel (Pelin), Burak Tozkoparan (Kerem), Ece İrtem (Zeynep), Ege Kökenli (Ezgi), Sadi Celil Cengiz (Cemil) ve diğer isimler yer alıyor.

Yalı Çapkını dizisinin yapımcılığını Gold Film, yönetmenliğini Barış Yöş ve senaristliğini Deniz Dargı üstleniyor.(Haber Merkezi)

Paylaş