havadurum

"Vatandaşların yaraları hızlıca sarılacak"

Aktaş "Orman yangınından zarar gören vatandaşların yaraları hızlıca sarılacak"

680

Orman yangınından etkilenen vatandaşların yaralarını hızlıca sarmak için Çanakkale Valisi İlhami Aktaş başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya; AFAD Başkanlığı Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, AFAD Başkanlığı Daire Başkanı Ayhan Işık, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Hayri Demirel ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda, kurumlarımız tarafından yangından etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için en kısa sürede hesaplarına yatırılacak maddi destekler ile tarım ve hayvancılık kapsamında dağıtılacak yardımların planlaması konularında yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Hasar tespit çalışmalarının en kısa sürede bitirilmesi talimatını veren Vali İlhami Aktaş, Devletimizin tüm imkanları ile her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu söyledi.

Vali Aktaş, Orman yangınından etkilenen vatandaşların yaralarının hızlıca sarılacağını ifade ederek geçmiş olsun dileklerini

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş