Türk Eğitim-Sen’de bayrak değişimi

Çan Türk Eğitim-Sen temsilciliğinde yeni başkan İsmail Ünlü ve ekibi göreve başladı. Eski başkan Ramazan Akif Güder’e teşekkür edilirken, Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Demirtaş, eğitimcilerin haklarını savunma ve dayanışma çalışmalarının süreceğini belirtti. Yeni döneme dayanışma yemeği ile merhaba denildi.

345

Çan Türk Eğitim-Sen temsilciliğinde bayram değişimi gerçekleştirilerek yeni başkan İsmail Ünlü ve ekibi oldu. Yeni başkan İsmail Ünlü, yaptığı konuşmada, Türk eğitimine katkı sağlamak ve üyelerin haklarını savunmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını kaydetti.Görevini devreden eski temsilci Ramazan Akif Güder’e yurtdışındaki görevinde başarılar temennisinde bulunularak; temsilcilik süresince gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkür edildi.

Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Demirtaş, Çan Türk Eğitim-Sen temsilciliğinin, eğitimcilerin haklarını savunmak ve mesleki dayanışmayı artırmak amacıyla çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Bayrak devir tesliminin ardından, tüm üyelerin katılımıyla bir dayanışma yemeği organize edilerek, yeni döneme merhaba denildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş