havadurum

Transfer Haberleri

751

Roma Vida`yı istiyor

Beşiktaş`ın yüksek maliyeti nedeniyle Vida`nın gidişine izin vermesine rağmen Vida, Beşiktaş`ta ve İstanbul`da mutlu olduğunu söyledi.
İstanbul`da kendine ev de alan tecrübeli oyuncu için Roma 3 milyon euro artı bonuslar olmak üzere 3 yıllık bir sözleşme önerdi.
Kontrat süresini Vida`nın tercihine bırakan İtalyan kulübü, Vida`nın kararını bekliyor. (DHA)
 
Ze Luis`in gönlü Fenerbahçe`de
En az iki golcüyü renklerine bağlamayı planlayan Kanarya`da Porto`dan Ze Luis ve Aston Villa`dan Mbwana Samatta isimleri ön plana çıkmıştı. İki oyuncuyla da satın alma opsiyonlu kiralama tekliflerine sıcak bakılırken, Porto son anda fikir değiştirdi. Ze Luis için Arap kulüplerinin devreye girmesi sonrasında Portekiz ekibi direkt bonservis istedi.
Ancak,  Portekiz basını, Yeşil Burun Adalı santrforun, Fenerbahçe`ye gitmeye sıcak baktığını, bunun için fedakârlık yapmaya hazır olduğunu yazdı. (Fanatik)
 
Kalinic transferinde son günler
32 yaşındaki Nikola Kalinic`in menajeriyle yapılan yoğun pazarlıkların ardından garanti para artı bonuslarla olmak üzere yıldız ismi 2.5 milyon euro`ya ikna eden yönetim, oyuncunun kulübü Atletico Madrid`in aradan çekilmesini bekliyor.
Kalinic`in, menajeri aracılığıyla Atletico`yla yaptığı pazarlıklarda son aşamada olduğu bildirildi. Deneyimli ismin, talep ettiği süre içerisinde kulübüyle yollarını ayırıp ardından İstanbul`a gelerek Beşiktaş forması giyeceği düşünülüyor. (Takvim)

Trabzonspor`da sıra stoper transferinde
Sörloth`un yerine Afobe`yi alan, orta sahayı Baker ile güçlendiren Trabzonspor`da şimdi gündem savunma oyuncusu transferi. Bordo-mavililer, iki stoper birden alacak. Listenin başındaki isim Erik Sviatchenko.
Midtjylland`ın 28 yaşındaki kaptanı için Danimarka kulübüyle kıran kırana pazarlıklar var. Son maçta kadroya alınmadı 2 yıllık sözleşmesi olan Sviatchenko, flaş bir şekilde Midtjylland`ın dün ligde oynadığı Lyngby maçının kadrosuna alınmadı. Herhangi bir sakatlığı bulunmamasına rağmen kaptanın takımda olmaması, transfer iddialarını iyice güçlendirdi. İlk pazarlıklarda 2 milyon euro civarı bir bonservis bedeli talep eden Danimarka ekibi ikna edilmeye çalışılıyor. (Fanatik)
 
Galatasaray`a Seri müjdesi
Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray`a Seri`den müjdeli haber geldi. Yeniden Galatasaray forması giymeye sıcak balan yıldız orta sahanın hocası Scott Parker da Seri`yi takımda düşünmediğini bildirdi.
Bu bilgiyi alan sarı-kırmızılı yönetim, İngilizlerle temas kurma kararı aldı. (Fotomaç)
 
Fatih Terim`in Marcao kararı
Cimbom`un Brezilyalı stoperi Marcao için flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Serie A ekibi Roma, 24 yaşındaki savunmacı için 12 milyon euro teklif etmişti. Galatasaray ise İtalyan kulübünden gelen 12 milyon euro`luk teklifi kabul etmemiş ve 15 milyon euro talep etmişti.
Önce bonuslarla 12 milyon euro teklif eden Roma daha sonra teklifini 13 milyon euro yaptı ve ısrarını sürdürdü. Sarı-kırmızılılarda Roma`nın gündeminde olan Marcao`nun gidişine Teknik Direktör Fatih Terim`den vize çıkmadı. Ancak, Fatih Terim 2-0 kazanılan M.Başakşehir maçı sonrası şöyle konuştu. "Galatasaray`ın menfaati varsa, ben de giderim." (Sabah)
(Haber Merkezi)
Paylaş