havadurum

Survivor All Star’da Kim Elendi? İşte Adaya Veda Eden İsim

Survivor All Star’da eleme gecesi yaşandı. Eleme potasında yer alan altı yarışmacıdan biri adaya veda etti. Peki, Survivor All Star’da kim elendi? İşte Survivor All Star’da son elenen isim ve diğer detaylar…

1086

Survivor All Star’da eleme heyecanı doruğa ulaştı. Eleme potasında yer alan altı yarışmacıdan biri adaya veda etti. Peki, Survivor All Star 2024’te kim elendi? İşte Survivor All Star’da son elenen isim ve diğer detaylar…

Survivor All Star’da Kim Elendi?

Survivor All Star’da 8 Şubat Salı günü yayınlanan bölümde eleme gecesi yaşandı. Eleme potasında yer alan Bozok, Sercan, Ersin, Yaman, Mustafa Kemal ve Yunus Emre, düello parkurunda kıyasıya bir mücadele verdi. Eleme potasından kurtulan ilk isim Mustafa Kemal oldu. Ardından Yunus Emre ve Sercan da eleme adaylığından kurtuldu. Böylece Ersin, Bozok ve Yaman üçlü eleme mücadelesine kaldı. Üçlü elemede ilk kurtulan isim Yaman oldu. Son olarak Ersin ve Bozok arasında gerçekleşen düelloda ise Ersin Korkut, adaya veda eden isim oldu. Ersin Korkut’un elenmesi, hem takım arkadaşlarını hem de izleyicileri şaşırttı.

Ersin Korkut Neden Yok?

Survivor All Star’da adaya veda eden Ersin Korkut, yarışmaya katılmadan önce de gündem olmuştu. Ersin Korkut, yarışmaya katılmak için 30 kilo vermiş ve büyük bir değişim geçirmişti. Ersin Korkut, yarışmada da performansı ve esprileriyle dikkat çekmişti. Ancak Ersin Korkut, son haftalarda sakatlıklarla boğuştu. Ersin Korkut, bir parkurda ayağını burktu ve doktor raporu aldı. Ersin Korkut, bu nedenle bir süre yarışmalara katılamadı. Ersin Korkut, eleme potasına girdiği hafta da sakatlığı nedeniyle tam performans gösteremedi. Ersin Korkut, son düelloda Bozok’a karşı kaybederek adaya veda etti.

Survivor All Star’da Son Durum

Survivor All Star’da Ersin Korkut’un elenmesiyle birlikte yarışmada 18 yarışmacı kaldı. Kırmızı takımda 9, mavi takımda 9 yarışmacı yer alıyor. Survivor All Star 2024’te yarışmacılar, hem ödül hem de dokunulmazlık oyunları için kıyasıya mücadele ediyor. Survivor All Star’da heyecan her hafta artarak devam ediyor. Survivor All Star 2024, her Salı, Perşembe ve Pazar günü TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş