havadurum

“Söz konusu etkinlikle derneğimizin ilişkisi yoktur”

Çanakkale Erzurumlular Derneği, son günlerde sosyal medya platformlarında yer alan Erzurum Yöresel Lezzetler Buluşması ile derneklerinin herhangi bir ilgilerinin bulunmadığını duyurdu.

566

Çanakkale Erzurumlular Derneği (ÇED) Yönetim Kurulu adına açıklamalarda bulunan Salih Karslıoğlu, sosyal medya platformlarında yer alan Erzurum Yöresel Lezzetler Buluşması etkinliği ile derneklerinin bir ilgilerinin bulunmadığını duyurdu.

“Üyelerimizce Temmuz ayı içerisinde derneğimizce Erzurum Tanıtım Günleri ve Şölen yapılmasına yönelik istekler üzerine derneğimizce etkinlik alanı olabilecek yer hususunda temas ve çalışmalarımız halen sürmektedir. Bizim bu çalışmalarımız henüz sonuçlanmamışken, bir kısım Sosyal Medya mecralarında ve bazı basın yayın organlarında:

Aşağıdaki görsellerle 11-16 Temmuz 2024 tarihleri arasında "ÇANAKKALE KEPEZ YAZ PANAYIRI" Yapılacağı duyurulmuş ve bunun paralelinde bir başka paylaşımla da söz konusu panayırda aynı tarihlerde "ÇANAKKALE KEPEZ ERZURUM YÖRESEL LEZZETLER BULUŞMASI KOMŞU ŞEHİR ANTEP" şeklinde paylaşımların yer aldığı yönünde alınan duyumların yan ısıra, üyelerimiz ve vatandaşlarımızdan gelen sorulara muhatap olmamız bakımından aşağıdaki hususu ve üyelerimiz ve kamuoyu ile paylaşma gereği doğmuştur.

Söz konusu etkinliklerle ilgili olarak Çanakkale Erzurumlular Derneğimizin herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır.

Öte yandan üyelerimizin Erzurum Tanıtım Günleri düzenlenmesi yönündeki taleplerini yerine getirmek için yapılan çabalarımız sonuç verdiğinde ayrıca kamuoyumuzca paylaşılacaktır.

Üyelerimiz ve Çanakkale kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

(ATİLLA AKIN)
Paylaş