havadurum

Şehit annelerine Anneler Günü ziyareti

Çan’da “Anneler Günü” nedeniyle şehit aileleri için program düzenlendi.

806

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Anneler Günü'nde şehit anneleriyle bir araya geldi. Programda, "Vatanımız uğruna evlatlarını feda eden, başımızın tacı, elleri öpülesi kıymetli şehit annelerimizle buluştuk." diyerek duygularını ifade etti. Şehit aileleriyle bir süre sohbet eden Nebioğlu, onların dilek ve isteklerini de dinledi.

Kaymakam Dr. Nebioğlu’nun şehit anneleri ile ailelerinin Anneler Günlerini kutlayıp hediyelerini takdim ettiği programa; Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Çan İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat, Çan İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Levent Çalış, Çan İlçe Mili Eğitim Müdürü Fuat Kılıçaslan, Çan Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zübeyde Dinç, Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Çan Şube Başkanı Nail Eker ve Şehit Aileleri katıldı.

Programdan sonra; Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Çan İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Levent Çalış ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zübeyde Dinç, Çanlı Şehit Annelerine "Anneler Günü” ziyaretinde bulunarak günlerini kutladı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş