havadurum

Onurcan Özcan nasıl öldü? Onurcan Özcan kimdir? Onurcan Özcan’ın ölümüyle ilgili şok iddia!

Ünlü şarkıcı Onurcan Özcan’ın 2018 yılında Şile’de meydana gelen tekne kazasında hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğmuştu. Özcan’ın ölümüyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Özcan’ın bulunduğu tekne, başka bir tekne tarafından çarpılarak batırıldı. Peki, Onurcan Özcan kimdir? Onurcan Özcan nasıl öldü? İşte detaylar…

4313

Şile’de meydana gelen tekne kazasında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Onurcan Özcan’ın ölümüyle ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Kurtulanlardan biri, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, Özcan’ın bulunduğu teknenin başka bir tekne tarafından çarpılarak batırıldığını iddia etti. Bu iddia, Onurcan Özcan’ın ölümüyle ilgili soru işaretlerini arttırdı.

Onurcan Özcan kimdir?

Onurcan Özcan, 6 Kasım 1997 yılında İstanbul’da doğdu. Müzikle ilgilenmeye küçük yaşlarda başlayan Özcan, YouTube’da yayınladığı şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesi edindi. Özellikle “Yaramızda Kalsın”, “Yalnızlığın Ezgisi”, “Çilingir”, “Kibrit”, “Gülümse Kadın” ve “İntihaşk” gibi şarkılarıyla milyonlarca dinleyiciye ulaştı. Besteci, solist ve söz yazarı olan Özcan, Ferhat Göçer’in son albümünde “Yalnızlığın Ezgisi” adlı şarkısını seslendirdi.

Onurcan Özcan nasıl öldü?

Onurcan Özcan, 3 Haziran 2018 tarihinde Şile’nin İmrenli Koyu’nda 5 arkadaşıyla birlikte denize açıldı. Kıyıdan yaklaşık 300 metre uzaklaştıktan sonra tekne alabora oldu. Teknede bulunan Levent Sarı, Ulaş Sarı, Hasan Ekşi ve Recep Gülyıldırım yüzerek kurtulmayı başardı ancak Recep Gülyıldırım hastanede hayatını kaybetti. Onurcan Özcan ise denizde kayboldu. Arama kurtarma ekipleri, bir gün süren çalışmanın ardından Özcan’ın cansız bedenine ulaştı.

Tekne kazasında şok iddia!

Onurcan Özcan’ın ölümüyle ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre, Özcan’ın bulunduğu tekne, başka bir tekne tarafından çarpılarak batırıldı. Bu iddiayı ortaya atan isim ise kurtulanlardan Ulaş Sarı oldu. Sarı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“Bizim tekneye çarpan teknenin görüntüleri var elimizde. Bizim tekneye çarpan teknenin sahibi belli. Bizim tekneye çarpan teknenin sahibinin babası belli. Bizim tekneye çarpan teknenin sahibinin babasının işi belli. Bizim tekneye çarpan teknenin sahibinin babasının işinin gücünün ne olduğu belli. Bizim tekneye çarpan teknenin sahibinin babasının işinin gücünün ne olduğunu bilmeyen yoktur zaten.”

Sarı, bu paylaşımının ardından çok sayıda tepki aldı ve paylaşımını sildi. Ancak bu iddia, Onurcan Özcan’ın ölümüyle ilgili soru işaretlerini arttırdı. Olayla ilgili resmi bir açıklama yapılmadığı için iddianın doğruluğu henüz kanıtlanmadı.

Onurcan Özcan’ın sevenleri yasta

Onurcan Özcan’ın ölümünün üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen sevenleri onu unutmadı. Sosyal medyada #onurcansonsuzluğa etiketiyle paylaşımlar yapan hayranları, genç şarkıcıya duydukları özlemi dile getirdi. Özcan’ın şarkıları ise hala milyonlarca kez dinlenmeye devam ediyor.

Yunus Erzincanlı

Paylaş