havadurum

Malatya-Akçadağ’da Otobüs Kazası: 4 Ölü, 36 Yaralı

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde seyir halindeyken devrilen yolcu otobüsüne, arkadan gelen kamyon çarptı. Kaza sonucunda 4 kişi yaşamını yitirdi, 36 kişi de yaralandı. Otobüsün İstanbul’dan Malatya’ya gittiği öğrenildi. Kazanın nedeni henüz bilinmiyor.

1176

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, İstanbul’dan Malatya’ya giden yolcu otobüsü devrildi. Aynı istikamette seyreden kamyon da devrilen otobüse çarptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı.

Yol Ulaşıma Kapanırken, Ekipler Seferber Oldu

Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yol, otobüs ve kamyonun kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaralıları kurtarmak için yoğun çaba harcadı.

Yaralılar Hastanelere Taşındı

Yaralılar, ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Otobüs ve kamyonun sürücülerinin kimlikleri henüz açıklanmadı. Kaza nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.

(Haber Merkezi)

Paylaş