havadurum

Kasksız ve plakasız motosiklet sürücüsüne akaryakıt yok

Bayramiç Belediyesi örnek bir karara imza atarak kasksız ve plakasız motosiklet sürücülerine belediye akaryakıt istasyonundan benzin verilmeyeceğini duyurdu.

463

Bayramiç ilçesinde artan ölümlü motosiklet kazalarının meydana gelmesi sonucu Bayramiç Belediyesi, örnek bir karar aldı. Kasksız ve plakasız motosiklet sürücülere belediye akaryakıt istasyonundan benzin verilmeyecek.

Havaların ısınmasıyla motosiklet kullanımının artması ve kurallara uyulmaması nedeniyle Bayramiç'te ölümlü motosiklet kazaları yaşandı. Bu durum üzerine harekete geçen Bayramiç Belediyesi, örnek bir karar aldı. Bayramiç Belediyesi, hizmet verdiği akaryakıt istasyonuna gelen kasksız ve plakasız motosiklet sürücülerine satış yapmayacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, "Bu uygulama ile motosiklet kullanımında kurallara uyulmasına dikkat çekmek istedik. İlçemizde hizmet veren diğer benzin istasyonlarını da bu konuda hassas olmaya davet ediyoruz. Kıymetli motosiklet sürücüleri kaskınızı takın, yola güvenle bakın" dedi.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş