havadurum

Kardeşlerim Suzan Öldü mü? Ahu Yağtu Diziden Ayrıldı mı?

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kardeşlerim’de büyük bir sürpriz yaşandı. Suzan karakterinin hayatını kaybettiği sahne izleyicileri şoke etti. Peki, Kardeşlerim Suzan öldü mü? Ahu Yağtu diziden ayrıldı mı? İşte merak edilenler…

4342

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim, 20 Ocak 2024 tarihinde 113. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde Eren ailesi, bir sevdiğini daha kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken, gerçeklerin peşine düşen Suzan cephesinde de beklenmedik bir olay gelişti. Suzan, Akif’in de içerisinde bulunduğu arabanın çarpması sonucu ağır yaralandı ve nabzı durdu. Bu sahne, Kardeşlerim Suzan öldü mü? Ahu Yağtu diziden ayrıldı mı? sorularını akıllara getirdi.

Kardeşlerim Suzan Öldü mü?

Kardeşlerim’in son bölümünde Suzan, Sado’nun karısı Gülten’in, Şevval’le birtakım işler çevirdiğinden şüphelenerek onları takip etti. Ancak, hiç beklemediği bir durumla karşılaştı. Gülten ve Şevval, Akif’in de içerisinde bulunduğu bir arabanın çarpması sonucu kaza yaptılar. Suzan, Akif’i kurtarmak için aracın yanına koştu ancak o sırada başka bir araba da Suzan’a çarptı. Suzan, ağır yaralı olarak yerde kaldı. Akif, Suzan’ın nabzını kontrol etti ve atmadığını fark etti. Dizinin son sahnesinde Akif, “Nabzı atmıyor.” dedi. Bu sahne, izleyicileri merak içinde bıraktı. Suzan’ın hayata geri dönüp dönemeyeceği, gelecek bölümde belli olacak.

Ahu Yağtu Diziden Ayrıldı mı?

Kardeşlerim dizisinde Suzan Manyaslı karakterini canlandıran Ahu Yağtu, diziden ayrıldı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti. Yağtu, “Kardeşlerim ailesine çok teşekkür ederim. Çok güzel bir yolculuktu. Hepinizi çok seviyorum.” dedi. Yağtu’nun hayranları, bu paylaşımın altına üzüntülerini dile getiren yorumlar bıraktı.

Ahu Yağtu Kimdir?

Ahu Yağtu, 11 Temmuz 1978 tarihinde İzmir’de doğdu. 14 yaşında model olmak için İstanbul’a yerleşti. 2001 yılında Biri Bizi Gözetliyor yarışma programında sunuculuk yaptı. 2000 yılında Cankat Doğan Akçura ile evlendi. 5 yıl süren evliklerinin ardından 2005 yılında boşandı. 10 Mart 2012 yılında Cem Yılmaz ile evlendi ve 2013 yılında boşandı. Ahu Yağtu, Bebek’te Second Chance isimli vintage butik sahibidir. Aktif olarak podyum yaşantısını sürdürmektedir. Ayrıca Ahu Yağtu oyunculuk dışında stil danışmanlığı ve moda tasarımcılığı da yapmaktadır. 2013 yılında 4. Elle Stil Ödülleri’nde “Yılın Stil İkonu” ödülüne layık görüldü. Ahu Yağtu, birçok film ve dizide rol aldı. Son olarak Kardeşlerim dizisinde Suzan Manyaslı karakterini canlandırdı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş