havadurum

Kardeşlerim Doruk öldü mü? Kardeşlerim dizisinden Onur Seyit Yaran ayrıldı mı?

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü 9 Eylül tarihinde yayınlandı. Bölümün yayınlanması ile birlikte birçok kişi Onur Seyit Yaran'ın canlandırdığı Doruk karakteri hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Peki, Kardeşlerim Doruk öldü mü? Onur Seyit Yaran diziden ayrıldı mı?

1711

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Kardeşlerim, dün akşam ekranlara gelen bölümüyle gündeme yerleşti. Dizide, ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran'ın hayat verdiği Doruk, trafik kazası geçirdi ve ölüp ölmediği büyük merak konusu oldu. İşte, konuya dair ayrıntılar...

Kardeşlerim dizisi 9 Eylül Cumartesi akşamı 4. sezonuyla tekrardan ekranlara döndü. Başrollerini Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk'un paylaştığı dizinin yeni sezonun ilk bölümünde Onur Seyit Yaran tarafından canlandırılan Doruk karakteri trafik kazası geçirdi. Cep telefonu ile konuştuğu sırada arabası kaza yapan Doruk’un ölüp ölmediği izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Oyuncunun yapımdan kesin olarak ayrılacağı, mezar taşı görselinin yayılmasıyla netlik kazandı. Son bölüm ücretini kendisi almayıp 3 sezondur birlikte çalıştığı set görevlisi arkadaşlarının arasında paylaştırdığı açıklayan Yaran, bugün yayınlanan son bölümle beraber yapımdan ayrılmış oldu.

Onur Seyit Yaran diziden ayrıldı mı?

Kardeşlerim dizisinin sevilen karakteri Doruk’u canlandıran Onur Seyit Yaran, yeni sezonun ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Yaran, paylaşımında “Sanırım hayatımda ilk kez Instagram postu açıklamasını dudaklarım titreyerek yazıyorum. Öncelikle 3 yıl boyunca içerisinde bulunduğum projede emeği geçen herkese sevgiler. Sevgili Set emekçisi abilerim, ablalarım, arkadaşlarım; Yürümelerimden koşmalarıma kadar kahrımı çektiniz, yanımda oldunuz. Bu hikaye bizim için buraya kadardı, ama eminim siz kamera arkasındaki dostlarımla, kariyerim boyunca sıkça karşılaşacağım. Gelecekte karşılaştığımız zaman, ilk günkü gibi, adımın ve imzamın olduğu her yerde, yalnızca hakkın ve adaletin yanında olacağıma söz veriyorum. Sizler için elinden gelenin fazlasını yapacak bir Onur kardeşiniz yanınızda. Daima” ifadelerini kullandı.

(Şerife Turhanlı)

Paylaş