İÇDAŞ sporcuları Eskişehir’e transfer oldu

İÇDAŞ Spor Kulübü'nün altyapısından yetişen üç yetenekli basketbolcu, Eskişehir Basket Çağdaş Kolejliler Spor Kulübü'ne transfer olarak hem spor hem de eğitim hayatlarında önemli bir adım attı.

127

İÇDAŞ Spor Kulübü, 2016 yılından bu yana sürdürdüğü basketbol altyapı çalışmalarıyla Türk basketboluna sporcu kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon U14 liginde mücadele eden ve Anadolu Şampiyonası'nda final oynama başarısı gösteren U14 takımımızın üç yetenekli oyuncusu, 2024-2025 sezonu başında Eskişehir'e transfer oldu.

İÇDAŞ Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Ailelerin onayıyla gerçekleşen transfer görüşmeleri sonucunda sporcularımız Nilsu Karluk, Doğa Piriş ve Ekin Hiranur Taşkıran, Eskişehir Basket Çağdaş Kolejliler Spor Kulübü'nde basketbol kariyerlerine devam edecekler. Üç sporcumuz aynı zamanda Özel Çağdaş Koleji’nden tam burslu eğitim hakkı kazanarak hem eğitimlerine hem de spor hayatlarına yeni bir adım atmış oldular. Bu başarılı transfer, İÇDAŞ Spor Kulübü altyapısındaki diğer küçük sporcularımız için ilham verici bir örnek teşkil ediyor. Sporcularımız Nilsu Karluk, Doğa Piriş ve Ekin Hiranur Taşkıran’a hem eğitim hem de basketbol kariyerlerinde başarılar dileriz” denildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş