havadurum

Hülya Bozkaya Kimdir? Yumurtalık Kanseri ile Savaşan Şarkıcı ve Sunucunun Hayatı

Hülya Bozkaya kimdir, kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı, kanserle mücadelesi nasıl gidiyor? Hülya Bozkaya’nın en sevilen şarkıları neler? Hülya Bozkaya’nın hayatına dair tüm detaylar bu yazıda…

4026

Hülya Bozkaya, Türk pop ve arabesk müziğinin sevilen isimlerinden biri. Bir dönem Flash TV’de Ne Çıkarsa Bahtına adlı evlendirme programını sunan Bozkaya, 2022 yılında yumurtalık kanseri olduğunu açıklamıştı. Yaklaşık 2 yıldır tedavi gören ve son halini sosyal medyadan paylaşan Bozkaya’nın hayatı, şarkıları ve aşkları merak konusu oldu. İşte Hülya Bozkaya hakkında bilmeniz gerekenler…

Hülya Bozkaya Kimdir?

Hülya Bozkaya, 6 Mayıs 1974 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen Muşlu olan Bozkaya, müzik kariyerine 1995 yılında Bambaşka adlı albümüyle başladı. Pop, arabesk ve türkü tarzında şarkılar söyleyen Bozkaya, Bul Getir, Hay Ben Bu Gurbetin, Ölüm Sana Yakışmıyor, Öldün Artık Benim İçin gibi hit parçalara imza attı. Bozkaya, 2009 yılında Flash TV’de Ne Çıkarsa Bahtına adlı evlendirme programını sunmaya başladı. Programda hem sunuculuk hem de şarkıcılık yapan Bozkaya, izleyicilerin beğenisini kazandı. Bozkaya, 2017 yılında programdan ayrıldı.

Hülya Bozkaya’nın Kanserle Mücadelesi

Hülya Bozkaya, 2022 yılında yumurtalık kanseri olduğunu duyurdu. Hastalığını ve tedaviyi başta reddeden Bozkaya, daha sonra kemoterapi almaya ve hastaneye gitmeye karar verdi. Bozkaya, hastalık sürecinde sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yaptı. Son olarak Nisan 2023’te Instagram’da bir video yayınlayan Bozkaya, “Yumurtalık kanseri ile savaşıyorum. Allah’ın izniyle bu hastalığı yeneceğim. Dualarınızı eksik etmeyin” dedi. Bozkaya’nın sevenleri, ona destek mesajları gönderdi.

Hülya Bozkaya’nın Aşk Hayatı

Hülya Bozkaya’nın bilinen bir evliliği yok. Bozkaya, 2010 yılında Ne Çıkarsa Bahtına programında tanıştığı ve bir süre birlikte olduğu Murat Yıldırım ile evleneceğini açıklamıştı. Ancak çift, 2011 yılında ayrıldı. Bozkaya, 2013 yılında ise programda tanıştığı ve nişanlandığı Mehmet Ali Erbil ile evlilik hazırlığı yaptığını duyurmuştu. Fakat çift, 2014 yılında yollarını ayırdı. Bozkaya, şu anda bekar olduğunu ve hayatına kimseyi almadığını söylüyor.

Hülya Bozkaya, Türk müzik dünyasının renkli ve başarılı isimlerinden biri. Bir dönem evlendirme programı sunan Bozkaya, şimdilerde kanserle mücadele ediyor. Bozkaya’nın hayatı, şarkıları ve aşkları hakkında merak edilenleri bu yazıda sizler için derledik. Bozkaya’ya acil şifalar diliyoruz. (Saim Tunçman)

Paylaş