Gelibolu'da çöp taksi dönemi!

Gelibolu Belediyesi kentin ulaşılması zor ve dar sokaklarındaki çöpleri toplamak için ‘Çöp Taksi’ uygulamasını hizmete soktu.

558

Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, büyük araçların giremediği fiziki koşulları yeterli olmayan bölgelerde kullanılmak üzere Çöp Taksi hizmetini başlattı. Soyuak, “Şehrin temizliği benim en hassas olduğum konulardan biri; çünkü halkın sağlığıyla ilgili. Gelibolu’un temizliği, bu kentte yaşayan, bu kente konuk gelen herkesin sorumluluğudur. Hemşehrilerimizin de bu konuda duyarlı olmalarını ve desteklerini bekliyorum. Şehrimizi hep birlikte temizleyelim ve temiz tutalım. ‘En iyi temizlik, kirletmemektir’ anlayışıyla Gelibolu daha temiz olacak” diye konuştu.

Hedef, Daha Temiz Bir Gelibolu

Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, hem mobil temizlik araçları hem de süpürge ekibiyle girilmedik sokak bırakılmayacağa dikkat çekti. Soyuak, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sokakları, parkları, okul önlerini, çöp konteynerlerini, çöp kamyonlarını, rögar ağızlarını doğaya ve insana zarar vermeyen dezenfektan ve koku giderici maddelerle düzenli olarak temizlediğini söyledi.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş