havadurum

Ferdi Tayfur Yaşıyor Mu? Son Hali Sevenlerini Şaşırttı!

Arabesk müziğin efsane ismi Ferdi Tayfur, uzun yıllardır gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Peki Ferdi Tayfur yaşıyor mu? Son hali nasıl? İşte merak edilen soruların yanıtları…

5425

Ferdi Tayfur, Türk müzik tarihinin en önemli isimlerinden biri. İçim Yanar, Bana Sor, Sabahçı Kahvesi, Yıkılasın Be Dünya, Yaktı Beni ve Sevda Yelleri gibi şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden usta sanatçı, 76 yaşında. Peki Ferdi Tayfur yaşıyor mu? Son hali nasıl? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Ferdi Tayfur Yaşıyor Mu?

Ferdi Tayfur, yaşamını Marmaris’te sürdürüyor. Uzun yıllardır müzikten uzak kalan ve sağlık sorunlarıyla boğuşan sanatçı, hayranlarının merakını gidermek için sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıyor. Son olarak 11 Ocak 2024 tarihinde Instagram’da bir fotoğrafını yayınlayan Tayfur, “Toprak olur, taş olurum, yolunuzda yoldaş olurum. Merak etmeyin siz” sözleriyle sevenlerine mesaj gönderdi. Beyazlayan saç ve sakalıyla dikkat çeken Tayfur’un paylaşımına binlerce yorum ve beğeni geldi.

Ferdi Tayfur’un Sağlık Durumu Nasıl?

Ferdi Tayfur, geçmiş yıllarda böbrek yetmezliği ve yüz felci gibi ciddi sağlık sorunları yaşadı. 2020 yılında oğlu Ferdi Tayfur Jr.'dan böbrek nakli olan sanatçı, başarılı bir operasyon geçirdi. 2021 yılında ise yüz felci nedeniyle tedavi gören Tayfur, fizik tedavi sonrası yüz kaslarını kontrol edebilmeye başladı. Tayfur’un sağlık durumunun iyi olduğu ve düzenli olarak kontrollerini yaptırdığı öğrenildi.

Ferdi Tayfur’un Aile Hayatı Nasıl?

Ferdi Tayfur, 1995 yılında Necla Nazır ile evlendi. Bu evlilikten Tuğçe Tayfur adında bir kızı olan sanatçı, aile hayatıyla ilgili pek fazla detay paylaşmıyor. Kızı Tuğçe Tayfur ise babasının izinden giderek müzik yapmaya başladı. 2019 yılında “Bir Garip Yolcuyum” adlı albümünü çıkaran Tuğçe Tayfur, babasının şarkılarını da seslendirdi. Tuğçe Tayfur, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. 2020 yılında oyuncu Burak Özçivit’in kardeşi Burak Özçivit ile aşk yaşadığı iddia edilen Tuğçe Tayfur, daha sonra bu iddiaları yalanladı. 2021 yılında ise Tuğçe Tayfur’un iş insanı Serkan Uçar ile birlikte olduğu ortaya çıktı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş