havadurum

En Hamarat Benim İlkay Kimdir? Fransa’dan Gelen Yarışmacı Herkesi Şaşırttı!

En Hamarat Benim yarışmasına Fransa’dan katılan İlkay Hanım, hem menüsü hem de hayat hikayesi ile herkesi büyüledi. Peki, En Hamarat Benim İlkay kimdir? İşte, İlkay Hanım’ın merak edilen detayları…

1123

FOX TV’nin sevilen yemek yarışması En Hamarat Benim’de bu hafta yarışan yarışmacılardan biri de Fransa’dan gelen İlkay Hanım oldu. İlkay Hanım, yarışmaya katılmak için Fransa’dan Türkiye’ye geldiğini ve yarışmada kendini göstermek istediğini söyledi. İlkay Hanım’ın menüsü de Fransız mutfağından izler taşıyordu. Peki, En Hamarat Benim İlkay kimdir? İlkay Hanım’ın hayatı nasıl? İşte, İlkay Hanım hakkında bilmeniz gerekenler…

İlkay Hanım Kimdir?

En Hamarat Benim İlkay Hanım, 38 yaşında, evli ve bir kız çocuğu annesidir. İlkay Hanım, 15 yıldır Fransa’da yaşamaktadır. Fransa’da bir restoranda aşçı olarak çalışan İlkay Hanım, yemek yapmayı çok sevdiğini ve yarışmaya katılarak hem Türk hem de Fransız lezzetlerini sunmak istediğini belirtti. İlkay Hanım, yarışmada kendine güvendiğini ve rakiplerini zorlayacağını ifade etti.

İlkay Hanım’ın Menüsü

En Hamarat Benim İlkay Hanım, yarışmada Fransız mutfağından esinlenerek şu menüyü hazırladı:

  • Çorba: Terbiyeli misket çorbası
  • Ana yemek: Fırında tavuk ve patates graten
  • Salata: Roka, ceviz ve peynir salatası
  • Tatlı: Kabak tatlısı

İlkay Hanım’ın menüsü, hem Türk hem de Fransız damak tadına hitap eden bir menü oldu. Yarışmacılar, İlkay Hanım’ın menüsünü beğendiklerini ancak çok basit olduğunu düşündüklerini söylediler. İlkay Hanım ise menüsünün lezzetli ve pratik olduğunu savundu.

İlkay Hanım’ın Puanı

En Hamarat Benim İlkay Hanım, yarışmada rakiplerinden toplam 23 puan aldı. İlkay Hanım, aldığı puanı yeterli bulmadığını ve daha fazlasını hak ettiğini dile getirdi. İlkay Hanım, yarışmanın finalinde birinci olabilecek mi? En Hamarat Benim yarışmasının sonucu merakla bekleniyor.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş