havadurum

Düğün bilmecesi

ÇOMÜ Eğitim Fakültesi içerisinde bulunan işletme, düğün organizasyonuna izin almak için üniversite yönetimi ile görüşmeye çalışıyor. Eğitim Fakültesi Dekanlığının kampus bahçesinde düğün yapılamayacağına dair açıklamasına rağmen, kafenin düğün organizasyonları tanıtım çalışmalarının sürdürmesi kafalarda soru işareti oluşturdu.

923
ÇOMÜ Eğitim Fakültesi’nde asılan düğün organizasyonu afişi üniversite yönetimi tarafından kaldırılırken, üniversite yönetimi ile görüşme talebinde bulunan işletme sahipleri, fakülte içerisinde düğün için izin alma ümidiyle, üniversite yönetiminin talimatıyla kaldırılan organizasyon afişini bu kez fakülte girişinin karşısında bulunan demir parmaklıklara astı.
 
ÇOMÜ Eğitim Fakültesi’nde asılan düğün organizasyonu afişi üniversite yönetimi tarafından kaldırılırken, söz konusu işletme sahipleri ise düğün organizasyonu için izin almak için arayışlarını sürdürüyor. Üniversite yönetimi ile görüşme talebinde bulunan işletme sahipleri, fakülte içerisinde düğün için izin alma ümidiyle, üniversite yönetiminin talimatıyla kaldırılan organizasyon afişini bu kez fakülte girişinin karşısında bulunan demir parmaklıklara astı. ÇOMÜ yönetimi ile işletme sahiplerinin arasında yaşanan düğün izni nasıl sonuçlanacağı ise kamuoyunda merek konusu oldu.
 
İşletmeci firma düğün organizasyonları noktasında çalışmalarını sürdürür iken Eğitim Fakültesi Dekanlığınca yapılan açıklama havada kaldı. Okul duvarına asılan duyuru için açıklama yapan Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, konuya ilişkin şunları kaydetmiş idi; “üniversite içerisinde düğün ve benzeri etkinliklerin yapılması gibi bir düşüncelerinin olmadığını ifade ederek; “Habere konu olan ilan, Anafartalar Yerleşkesi içinde işletmesi bulunan Fakülte Kafe’nin işletmecisi tarafından Fakültemiz Yönetimi’nin bilgisi dışında asılmıştır. Yönetim olarak, bahse konu olan düğün ve benzeri etkinliklerin yapılması gibi bir düşüncemiz yoktur ve açık alanlarda düğün yasağı nedeniyle olması da mümkün değildir. Anafartalar Yerleşkesi içinde ticari faaliyet yapan Fakülte Kafe işletmecisi, Üniversitemiz Yönetiminin ve Dekanlığımızın bilgisi dışında yapmış olduğu ilanın duvardan indirilmesi konusunda uyarılmış ve ilan kaldırılmıştır”
 
İşletmeci  düğün rezervasyonları için çalışma yaparken fakülte yönetiminin izin verilmeyeceğini açıklaması  yaşanabilecek mağduriyetler konusunu gündeme getirdi.
Paylaş