havadurum

ÇOMÜ’de “Ekonomi ve Finans Eğitimi Paneli” düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde “Ekonomi ve Finans Eğitimi Paneli” gerçekleştirildi.

503

“Ekonomi ve Finans Eğitimi Paneli” Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi (SBF) Cemil Meriç Toplantı Salonu’nda düzenlendi. Öğrencilerin yoğun olarak katılım sağladığı panele; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal’ın yanı sıra (SBF) Dekanı Prof. Dr. Veli Yılancı, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Levent Dalyancı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Çanakkale Bölge Müdürü Tuncay Güven, Denetleme Dairesi Başuzman Doç. Dr. Eyüp Kadıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Müşaviri Prof. Dr. Hüseyin Kaya, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Basın Müşaviri Murat Oktay, Doç. Dr. Erdal Eroğlu, ÇOMÜ Kurumsal İletişim Direktörü (KİD) Doç. Dr. Ali Emre Bilis, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Sunumlarını öğrencilere sundular

Panelde, Doç. Dr. Eyüp Kadıoğlu ‘‘Sermaye Piyasası Kurulu: Fonksiyonları, Görevleri, Kariyer Sürecinden’’ bahsederken, Prof. Dr. Hüseyin Kaya ‘‘Ekonomik Verileri Anlamak’’, Murat Oktay Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ve Tanıtım” ve Doç. Dr. Erdal Eroğlu ‘‘Üniversite Öğrencilerinin Bütçe Farkındalığı ve Okuryazarlığı Neden Önemlidir’’ adlı sunumlarını öğrencilere sundular. Panel son olarak panelistlere belge takdimi edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş