Çağla Kubat Windsurf Academy'nin ev sahipliğinde Çeşme’de düzenlenen 2024-2025 TYF Yelken Ligi Funboard Slalom 2. Ayak (Türkiye Şampiyonası) yarışlarında üçüncü gün tamamlandı. Yarışlar, rüzgar koşullarına bağlı olarak planlanan program doğrultusunda devam ederken, Funboard Slalom sınıf kurallarına göre rüzgar hızının en az 11 knot olması gerektiği için bugün yalnızca bir yarış gerçekleştirilebildi.
Sporcular, gün boyunca uygun rüzgar koşullarını beklerken, organizasyon ekibi ve katılımcılar etkinliğin başarılı bir şekilde ilerlemesi için hazırlıklarını sürdürdü. Yarışların son günü olan yarın, hava şartlarının elvermesi halinde final mücadeleleri gerçekleştirilecek.
Organizasyon, yarışların tamamlanmasının ardından düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek. Şampiyonada dereceye giren sporcular, ödüllerini yetkililerin ve sporseverlerin katılımıyla düzenlenecek törende alacaklar.
İsmetpaşa Mah. 2.
Demircioğlu Cad. No:103 Çanakkale
0 286 212 91 92 - 0 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.