havadurum

Brawl Stars Çöktü Mü? Oyuna Neden Girilemiyor?

Brawl Stars çöktü mü? sorusu, oyunun son güncellemesinden sonra pek çok oyuncunun merak ettiği bir konu oldu. Brawl Stars’ın yeni karakteri Stu’nun eklenmesiyle birlikte, oyunun sunucularında sorunlar yaşandı. Peki, Brawl Stars çöktü mü? Brawl Stars’a neden girilmiyor? Brawl Stars ilerleme neden duruyor? İşte detaylar…

9925

Brawl Stars, Supercell’in popüler mobil oyunlarından biri. Clash of Clans, Clash Royale ve Boom Beach gibi oyunların yapımcısı olan Supercell, Brawl Stars ile de milyonlarca oyuncuya ulaştı. Brawl Stars, farklı modlarda ve haritalarda, çeşitli karakterlerle savaşma imkanı sunan bir oyun. Oyunun en son güncellemesi ise 15 Mart 2021 tarihinde geldi. Bu güncelleme ile oyuna yeni bir karakter olan Stu eklendi. Stu, bir stunt sürücüsü olarak tasarlanmış bir karakter. Stu’nun özel yeteneği ise, ateş ettiği her seferde bir itiş gücü kazanması.

Brawl Stars Yükleme Ekranında Takılıyor

Brawl Stars’ın yeni güncellemesinin ardından, oyuna girmek isteyen pek çok oyuncu sorunlarla karşılaştı. Oyunun yükleme ekranında takıldığını belirten oyuncular, Twitter ve Discord gibi platformlarda bu konuyu gündeme getirdiler. Brawl Stars çöktü mü? sorusu, oyunun resmi sosyal medya hesaplarında da sıkça soruldu. Brawl Stars, bu sorunun farkında olduklarını ve üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Brawl Stars’ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Stu maçları sunucularımızı tam kapasitede çalıştırıyor. Bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz (%92 yüklemede takılma veya potansiyel eşleştirme sorunları). Üzerinde çalışıyoruz! Sabrınız için teşekkürler” denildi1.

Brawl Stars Power Play Güncellemesi Ne Zaman Gelecek?

Brawl Stars’ın yeni güncellemesi ile birlikte, oyuna Power Play adında bir özellik de eklenmesi planlanıyordu. Power Play, oyuncuların belirli bir süre içinde sınırlı sayıda maç yaparak, ödüller kazanabileceği bir sistem. Ancak, Power Play güncellemesi henüz oyuna gelmedi. Reddit’te konuyla ilgili bir yorum yapan bir oyuncu, Power Play’in 16 Mart’ta oynanabilir olacağını belirtti2. Brawl Stars’ın resmi açıklamasında ise, Power Play ile ilgili bir bilgi verilmedi.

Brawl Stars Çöktü Mü? Sorusunun Cevabı

Brawl Stars çöktü mü? sorusunun cevabı, hayır. Brawl Stars, oyunun yeni güncellemesinden sonra, yoğunluk nedeniyle sunucu sorunları yaşadı. Bu sorun, bazı oyuncuların oyunun yükleme ekranında takılmasına veya eşleştirme yapamamasına neden oldu. Brawl Stars, bu sorunu çözmek için çalıştığını duyurdu. Oyuncuların, oyunun resmi sosyal medya hesaplarını takip ederek, güncel bilgileri alabileceğini belirtelim. Brawl Stars, yakında Power Play özelliğini de oyuna ekleyecek.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş