'Birlik ve beraberlik vurgulandı'

Çanakkale CHP Milletvekili İsmet Güneşhan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu'nu ziyaret etti.

597
Çanakkale CHP Milletvekili İsmet Güneşhan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile görüşmeler sağlayarak, ÇTSO Yönetim Kurulu'nun Çanakkaleli Milletvekillerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerde yer alamaması nedeniyle, Semizoğlu'nu ziyaret etti.

Güneşhan, kenetlenmenin kıymetine değindi
ÇTSO Kongre Fuar Merkezi'nde Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile bir aya gelen Çanakkale CHP Milletvekili İsmet Güneşhan; "Odamızın Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı, Gazi Meclisimizde tüm Çanakkale Milletvekillerini bir arada ziyaret etmiş, hep birlikte Çanakkale'nin gelişmesi ve iyi temsil edilmesi adına birlik ve beraberlik mesajı verilmişti. Ben şehir dışı programım sebebiyle bu anlamlı görüşmede bulunamadığımdan, bugün Başkanımızı ziyaret etmek istedim. Çanakkale'miz için kenetlenmenin, bir arada yapacaklarımızın ne derece kıymetli olduğunun farkındayız. Bu doğrultuda fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımız Selçuk Semizoğlu'na ve tüm ÇTSO ailesine nazik ev sahiplikleri için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Semizoğlu; "ÇTSO siyaset üstü bir kurum"
Milletvekili İsmet Güneşhan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Semizoğlu; "ÇTSO'nun siyaset üstü bir kurum olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Ankara ziyaretimizde tüm Parti Vekillerimizi bir arada ziyaret ederek bunu bir kere daha kamuoyuna göstermiştik. Biz Oda olarak, söz konusu Çanakkale olduğunda elimizden geleni yapmak için her daim hazır bulunuyoruz. İlimizin gelişmesi, kalkınması ve rekabet gücünün arttırılması için neler yapılabilir konusunu her zaman gündemimizde tutuyor, Vekillerimize iletiyoruz. Bugün de, Çanakkale Vekilimiz Sayın İsmet Güneşhan ile istişarede bulunduk. Kendisine ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.
(Dilan Kaynak)

Paylaş