havadurum

Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu! Bodo Glimt karşısında mücadeleye sayılı dakikalar kaldı

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde ilk galibiyetini almak için sahaya çıkıyor. Siyah-beyazlılar, D Grubu’ndaki 4. maçında Norveç’in Bodo Glimt takımını Tüpraş Stadı’nda ağırlayacak. Maç saat 20.45’te başlayacak.

1440

Beşiktaş, Bodo Glimt karşısında ilk galibiyetini arıyor Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda Norveç temsilcisi Bodo Glimt ile Tüpraş Stadı’nda karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, grubun son sırasından kurtulmak için mutlak 3 puan peşinde.

İlk maçta farklı yenildiler

İki takım arasında Norveç’te oynanan ilk maçı ev sahibi ekip 3-1 kazanmıştı. Beşiktaş, bu mağlubiyetle grupta 1 puanda kalarak son sıraya geriledi. Bodo Glimt ise 4 puana yükselerek ikinci sıraya yerleşti. Grupta lider ise 7 puanlı Club Brugge.

İki Sakatlık var

Beşiktaş’ta sakatlıkları süren Omar Colley ve Arthur Masuaku, Bodo Glimt maçında forma giyemeyecek. Rachid Ghezzal ise takıma katılsa da ilk 11’de görev yapması beklenmiyor. Tedavileri tamamlanan Amartey ve Aboubakar ise hazır durumda.

İlk 11’ler belli oldu

Beşiktaş’ın ilk 11’i

Beşiktaş’ın Bodo Glimt karşısında sahaya çıkacağı ilk 11 şöyle: Mert Günok, Rosier, Bailly, Necip Uysal, Zaynutdinov, Hadziahmetovic, Chamberlain, Gedson Fernandes, Rashica, Muleka, Aboubakar

Bodo Glimt’in ilk 11'i

Bodo Glimt’in ilk 11’i ise şu şekilde: Haikin, Wembangomo, Moe, Bjortuft, Bjorkan, Berg, Brunstad Fet, Gronbaek, Sorli, Pellegrino, Moumbagna

(Haber Merkezi)

Paylaş