havadurum

Aras Kargo Pazar Günü Açık Mı? Aras Kargo Çalışma Saatleri Değişti Mi?

Aras Kargo Pazar günü açık mı, pazar günü dağıtım yapıyor mu? Aras Kargo çalışma saatleri değişti mi? Bu soruların cevaplarını merak edenler için haberimizde detaylı bilgiler yer alıyor. İşte, Aras Kargo’nun resmi çalışma takvimi ve son dakika haberleri…

802

Özellikle pandemi dönemi ile birlikte birçok vatandaş e-ticaret siteleri üzerinden alışveriş yapmaya başladı ve kargo şirketlerini daha fazla kullanmaya başladı. Aras Kargo Pazar günü açık mı? Sorusu ile Aras Kargo Pazar günü dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu? Öğrenmek isteyen birçok kişi araştırmalarını sürdürmekte. Peki, Aras Kargo Pazar günü açık mı? Aras Kargo Pazar günü dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu? Aras Kargo çalışma saatleri değişti mi? İşte, Aras Kargo hakkında merak edilenler…

Aras Kargo Pazar Günü Açık Mı?

Hafta sonu cumartesi günleri 09:30’dan 15.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir. Buna göre Aras Kargo Pazar günü kapalıdır. Ayrıca gönderinizi şubelere siz teslim etmek isterseniz de hafta içi 17.30’a kadar, Cumartesi günleri ise saat 13.00’a kadar kargonuzu teslim edebilirsiniz. Aynı gün teslimatlar için ürünlerin en geç saat 11.00’e kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

Aras Kargo Çalışma Saatleri

Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00’da başlar ve kapanış saati olan 18.00’a kadar hizmet vermeye devam eder. Aras Kargo çalışma saatleri 2023 yılında pandemi nedeniyle illere göre farklılık gösterebilir. Lütfen bulunduğunuz ildeki İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarını takip ediniz.

Aras Kargo Hakkında

Aras Kargo, Türkiye’de faaliyet göstermekte olan bir kargo şirketlerinden biri olmakla beraber, 1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan Aras Dağıtım ve Pazarlama’nın ardından taşımacılıkta da 1989’da faaliyete geçen şirket, Aras Kargo’nun da temellerini oluşturmuştur. Aras Kargo, Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde 1.500’ü aşkın yerleşim birimine hizmet vermektedir. Ayrıca 1600’e yakın yerleşim merkezinde faaliyet gösteren mobil servislerle, hizmet sınırlarını her geçen gün daha da genişleterek yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir. Her ay 12 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet veren, Türkiye’nin en geniş erişim ağına sahip, öncü taşımacılık kuruluşlarından biri olan Aras Kargo, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla çalışmaktadır. (Haber Merkezi)

Paylaş