havadurum

Anneleri çiçeklerle sevindirmeye hazır mısınız?

520

 

Kadın istihdamına önem veren şehirlerden birisi olan Çanakkale’de Thalia Floris ve Chocolate yeni yerinde farklı tarz ve konseptiyle büyük beğeni topluyor. Tarzıyla gözleri üstüne çeken işletme Anneler Günü’nün de yaklaşmasıyla birlikte kentlinin sıkça ziyaret ettiği yerlerden biri haline geldi. Konumuyla da vatandaşların rahatlıkla gidebildiği işletmelerden biri olan Thalia Floris ve Chocolate’ın  İşletme Sahibi Şule Sonkurt Anneler Günü’nün de yaklaşmasıyla çiçeklere olan taleplerin arttığını, insanların her türlü çiçeği satın aldığını söyledi. Sonkurt “Sevdiklerinizi mutlu etmek için 0541 354 70 88 nolu telefon numarasından bize ulaşabilirsiniz” diye belirtti.

   

“Özel günlerde daha çok çiçek tercih ediliyor”

Sonkurt, insanların özel günlerde daha çok çiçek tercih ettiğini ifade ederek çiçeklerin yanında aynı zamanda da çikolataların da talep gördüğünü belirtti. Thalia Floris ve Chocolate’ın tarz ve ortamının diğer işletmelere göre daha farklı bir yönü olduğunu belirten Sonkurt, “Normal çiçeklerin dışında benzersiz bir tarzının olması; daha çok Fransız, İtalyan usulüne benzer bir ortamın yaratılması, ona benzer çalışmaların yaratılması, ismiyle de fark yaratan, görselliğiyle ön planda olan, tarz bir çiçekçi olarak hizmet sunuyoruz. Çikolata, kolonya gibi şeyleri de yanında ekstra sunmamızın yanı sıra işletmemize gelen müşteriler ortamın havası, müzikleri ve kokusuyla da kendilerini evinde gibi hissediyor. Her kesime hitap eden dükkanımızın çiçek çeşitliliği ise çok fazla” ifadelerine yer verdi.

 

 

“Çanakkale’de bir numara olacağımıza inanıyorum”

 İşletmenin iddialı işletmecisi Sonkurt, “Thalia ismi Latin kökenli bir isim. Anlamı mutluluk. Floris çiçek, chocolate da çikolata. Mutlu çiçek, mutluluk yani. Çiçek ve çikolatanın halka, insanlara mutluluk verdiğini anlatıyor. Eğer mutsuzsanız, bir çiçekle, bir çikolatayla mutlu olabilirsiniz. Mutluluk burada. Çanakkale’de bir numara olacağımıza inanıyorum” sözlerine yer vererek kentte adı sıklıkla geçen markalardan biri olacağını belirtti.  (Damla Yeltekin)

 

Paylaş