yandexmetrikacounter
Alman öğrencilerden Gökçeada Belediye Başka | Çanakkale Olay

Alman öğrencilerden Gökçeada Belediye Başkanı Atalay’a ziyaret

328

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu ile Almanya’dan Ettlingen St. Augustiniusheim UNESCO Proje Okulu iş birliğinde yürütülen “Türkiye-Almanya Gençlik Köprüsü Projesi” kapsamında Gökçeada’ya gelen öğrenci ve öğretmenler, Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, proje süresince Gökçeada Belediyesi’nin sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkürlerini ileten Alman heyet ile karşılıklı hediye takdimleri gerçekleştirildi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, uluslararası dostluk ve kültürel etkileşimin önemine vurgu yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, bu tür projelere destek vermekten duyulan memnuniyet dile getirilerek Ettlingen St. Augustiniusheim heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür edildi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş