havadurum

Ak Parti kadrosu MKYK üyesi ile Ezine'de iftara katıldı

369
Ak Parti Kocaeli Milletvekili MKYK Üyesi Emine Zeybek, Ak Parti İl Başkanı Naim Makas, İl Yöneticileri ile birlikte Geyikli Belediyesi iftar programına katıldı. Program öncesi ev ziyaretleri yapılırken, esnaflarla ve Gökçebayır köyünde hemşehrilerle bir araya gelindi.
 
Program öncesi Kocaeli Milletvekili MKYK Üyemiz Emine Zeybek, İl Başkanı Naim Makas, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, İlçe Başkanı Mehmet Ünsal, Belde Başkanı Mustafa Kırveli ve İl Yöneticileri ile birlikte Geyikli Beldesi`nde bir dizi temas ve ziyaretler gerçekleştirildi. Geçmiş dönem Belde Başkanlarından Hüseyin Bozyel`i, partili Şakir İlke`yi, ve Ülkü Taşdemir ziyaret edilip, hatırları soruldu. Belediye Meclis Üyesi Fatih Özcan`a taziye ziyareti yapılarak, başsağlığı dileklerinde bulunuldu. Ardından belde esnafları ziyaret edilerek, hasbihal edildi.
Daha sonra Geyikli Belediyesi`nin düzenlemiş olduğu iftar programı gerçekleşti. Kocaeli Milletvekili, MKYK Üyemiz Emine Zeybek, İl Başkanı Naim Makas, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Ezine İlçe Başkanı Mehmet Ünsal, Geyikli Belde Başkanı Mustafa Kırveli, İl Genel Meclis Üyesi Murat Yahya Sezgin, İl, İlçe ve Belde Yöneticileri, Geyikli Belediyesi iftar programında hemşehrilerle buluştular. Ardından Gökçebayır köyü ziyaret edilerek, vatandaşlarla istişarelerde bulunuldu.
 
Heyet son olarak Gökçebayır köyünü ziyaret etti. Ziyarette, muhtar Ahmet Ruhi Şakar ve hemşehrilerle bir araya gelindi.
(Haber Merkezi)

 

Paylaş