havadurum

Aile dizisinde şok! Cihan Soykan öldü mü? Nejat İşler diziden ayrıldı mı?

Show TV’nin sevilen dizisi Aile’nin son bölümünde Cihan Soykan karakterinin ölümü izleyicileri yasa boğdu. Peki, Cihan’ı canlandıran Nejat İşler diziden neden ayrıldı?

2492

Show TV’nin sevilen dizisi Aile’nin son bölümünde yaşananlar izleyicileri şaşırttı. Cihan Soykan karakterine hayat veren Nejat İşler’in ölerek diziden ayrıldığı iddia edildi. Peki, Aile Cihan Soykan öldü mü? Nejat İşler diziden ayrıldı mı? İşte merak edilenler…

Aile Cihan Soykan öldü mü?

Aile dizisinin 29. bölümünde Cihan Soykan’ın hayatı tehlikeye girdi. Devin’in hamileliği ve doğumu sırasında İlyas’ın saldırısına uğrayan Cihan, son nefesini verdi. Aile yeni bölüm fragmanında ise Cihan’ın cenazesine katılan Hülya Soykan’ın gözyaşları dikkat çekti. Aile Cihan Soykan öldü mü sorusu ise izleyiciler tarafından merakla araştırıldı.

Nejat İşler diziden ayrıldı mı?

Aile dizisinde Cihan Soykan karakterini canlandıran Nejat İşler’in diziden ayrıldığı iddia edildi. Başarılı oyuncunun büyük finale son bir bölüm kala diziden veda ettiği söylendi. Nejat İşler’in diziden ayrılma nedeni ise henüz açıklanmadı. Aile dizisi izleyicileri ise Nejat İşler’in diziden ayrılmasına üzüldü.

Nejat İşler kimdir?

Nejat İşler, 28 Şubat 1972 yılında İstanbul’da doğdu. Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf Bölümü’ne girdi. Daha sonra Eskişehir’de konservatuar sınavına girerek Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümü’ne başladı. 1994 yılında rol aldığı ilk televizyon dizisi Gurur oldu. Ardından Deli Yürek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir gibi yapımlarda oynadı. 2014 yılında septik şok tanısıyla tedavi altına alınan Nejat İşler’in parmakları kesildi. Son olarak Aile dizisinde Cihan Soykan rolünü üstlendi.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş