havadurum

Yeni Vali Toraman ilk mesajını paylaştı

2 Temmuz’da Cumhurbaşkanlığı’nın kararıyla Ömer Toraman Çanakkale Valisi olarak atandı. Toraman, ilk mesajını paylaştı.

914

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Çanakkale Valiliği’ne atanan Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevine veda ettiğini duyurdu. Toraman, büyük kahramanlık destanlarından birisinin yazıldığı Çanakkale’de görev yapacak olmanın heyecanı ve ağır manevi mesuliyeti altında olduğunu belirtti.

2021 senesinde Elazığ Valiliği görevine atanan Doç. Dr. Ömer Toraman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Çanakkale Valiliği’ne atandı.

Çanakkale Valiliği’ne atanan Vali Doç. Dr. Toraman, sosyal medya hesabından paylaşım gerçekleştirdi. Vali Toraman mesajında “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile büyük bir şerefle yürüttüğüm Elazığ Valiliği görevinden, Çanakkale Valiliği görevine atanmış bulunmaktayım. Peş peşe büyük depremler yaşayan Aziz Şehrimiz Elazığ’da, kıymetli hemşehrilerimiz ile kenetlenerek, acılarına ve sevinçlerine ortak olarak, depremlerin açtığı yaraları sarmak için gayret ettik. Bu defa, şanlı tarihimizin büyük kahramanlık destanlarından birisinin yazıldığı Çanakkale’de görev yapacak olmanın heyecanı ve ağır manevi mesuliyeti altında kıymetli hemşehrilerimize hizmet etmek için bize fırsat veren, itimat eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı sunuyorum. Allah yardımcımız olsun” sözlerine yer verdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş