havadurum

Yalı Çapkını Kazım Ağa öldü mü? Dizideki dramın sonu ne oldu?

Yalı Çapkını dizisi Star TV ekranlarında yayınlanmaktadır. Dizi Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı bir suç dramasıdır. Dizideki en çok konuşulan karakterlerden birisi de Kazım Ağa rolünü canlandırıyor olan Diren Polatoğulları’dır. Diren Polatoğulları diziden ayrılıyor mu? İşte bu soruların cevapları…

726

Yalı Çapkını dizisi Star TV ekranlarında yayınlanmaktadır. Dizi Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı bir suç dramasıdır. Dizideki en çok konuşulan karakterlerden birisi de Kazım Ağa rolünü canlandırıyor olan Diren Polatoğulları’dır. Dizi 19 Ocak 2024 tarihli son bölümünde Kazım Ağa’nın mafya tarafından saldırıya uğradığı görülürken, izleyiciler şok olmuştur. Kazım Ağa kanlar içinde bir ağaca bağlanmıştır ve hayatta kalmak için mücadele etmektedir. Peki Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Dizideki dramın sonu ne oldu? Diren Polatoğulları diziden ayrılıyor mu? İşte bu soruların cevapları…

Yalı Çapkını Kazım öldü mü?

Yalı Çapkını dizisinin 54. bölümünde Kazım Ağa kanlar içinde bir ağaca bağlanmış olduğu görülürken, izleyiciler şok olmuştur. Kazım Ağa’nın mafya tarafından saldırıya uğradığı ve hayatta kalmak için mücadele ettiği anlatılır.

Dizi 19 Ocak 2024 tarihli son bölümünde yayınlanmıştır. Dizinin yeni bölümü ise 22 Ocak 2024 tarihinde Star TV ekranlarına gelmektedir.

Yalı Çapkını diziden ayrılıyor mu?

Yalı Çapkını dizisinde Kazım Ağa karakterine hayat veren Diren Polatoğulları’nın diziden ayrılıp ayrılacağı henüz bilinmemektedir. Diren Polatoğulları’nın resmi açıklamasına gelmediği için bu konuda kesin bir yargı verilememektedir. Diren Polatoğulları, 12 Şubat 1980’de İstanbul’da doğmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Saklı Hayatlar, Karadayı gibi yapımlarda rol almıştır.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş