havadurum

Ünlü oyuncu Onur Tuna, SMA hastası Gelibolulu Merve için basket oynadı

SMA hastası minik Merve için Gelibolu Anadolu Lisesi mezunları düzenledikleri etkinlikte bir araya geldi. Merve için basket atan gönüllüler arasında ünlü oyuncu Onur Tuna'da yer aldı.

1069

1994`te kurulan Gelibolu Anadolu Lisesi 2001 yılında ilk mezunlarını verdi. 22 yıl sonra bir araya gelen mezunlar bu sene içinde çeşitli etkinler için bir araya geldi. Mezunlar öğrenci olarak çıktıkları okullarına yetişkin olarak; gençler için girdi. Mezun öğrenciler kariyer sohbetleri, 1915 Çanakkale Köprüsüne teknik gezi gibi çeşitli etkinlikleri okulda okuyan gençler için düzenledi. Bir etkinliği de SMA hastası minik Merve için düzenleyen mezun öğrenciler dostluk maçı organize etti.

Onur Tuna`dan Merve bebeğe destek
7 Temmuz Cuma akşamı ise Gelibolu Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu`nda SMA hastalığı ile mücadele eden Gelibolulu minik Merve Tekin için düzenlenen basketbol dostluk maçının davetiyeleri Merve`nin kampanyasına bağış kabul edilerek dağıtıldı. Gelibolu Anadolu Lisesi mezun ve eski öğrencilerinin yaptığı maça ünlü oyuncu Onur Tuna`da katılarak destek verdi.

Kupalar Merve için
Onur Tuna`nın sıcak ilgi gösterdiği Merve ile yaşanan keyifli anlar seyircileri ve katılımcıları duygulandırdı. Protokol davetlisi Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar oyuncuların dostluk madalyalarını takarak, kupalarını takdim etti. Merve için yapılan bu organizasyon Gelibolu`da birlik beraberlik ve dayanışmanın sivil toplum desteği ile yeşerdiğini bir kez daha gözler önüne serdi. GAL mezunları bu organizasyonu bir araya getiren Profesyonel Denizci Adnan Akdağ, Merve`nin kampanya ekibi ve Onur Tuna`ya özel teşekkürlerini ilettiklerini açıkladılar. Bu etkinlik ile beraber Merve`nin yüzde 58`de olan kampanyasına bağışlar gelmeye devam ediyor. Kampanyayı takip etmek için sma.merveyeumutol instagram hesabını takip edebilirsiniz.
(Dilan Kaynak)

Paylaş