havadurum

Tuna’dan derneklere ziyaret

Vali Güngör Azim Tuna, kentte hizmet veren bazı dernekleri ziyaret etti.

373
 
İlk olarak Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesini ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna, Dernek Başkanı Necdet Erdinç ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri davetlerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Vali Tuna; “Şehitlerimizin dul ve yetimleri ile kahraman gazilerimizin her zaman yanındayız. Rahatlıkla günün her saatinde bizlere ulaşabilirsiniz” dedi.
 
Muharip Gaziler Derneği ziyaretinin ardından Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülşen Uz ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Vali Güngör Azim Tuna; “Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan üst düzey yetkililerimize görev vererek Kurban Bayramında tüm şehit yakınları ve gazilerimize ziyaretler gerçekleştirdik” diye konuştu. Dernek Başkanı Gülşen Uz ise “Şehit aileleri olarak bugüne kadar böyle bir ziyaret gerçekleşmemişti. Üst düzey kamu yöneticilerimizin, Müdürlerimizin ziyareti bizleri duygulandırdı. Bu konuda çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
 
Vali Güngör Azim Tuna ziyaretin anısına Necdet Erdinç ve Gülşen Uz’a Valiliğin Kültür Yayınlarından olan 57. Alay Kitabı hediye etti.
Paylaş