havadurum

Truva Turizm filosunu güçlendirdi

2014 yılında başarı çıtasını yükselten Çanakkale’nin yükselen marka değeri Truva Turizm, filosuna 5 yeni araç daha katarak yatırımlarını arttırmaya devam ediyor.

2527
 
Bir Çanakkale markası olarak yolcu taşımacılığı sektörünün lider kuruluşları arasına adını yazdıran Çanakkale Truva Turizm, 2014 yılında da başarılı hizmetlerini yaptığı ve yapacağı yatırımlar ile sürdürmeyi hedefledi. Tüm Dünyada ve Türkiye’de yaşanmakta olan ekonomik sıkıntıların kendini iyice hissettirdiği 2014 yılının ilk aylarında yatırım kararı alan Çanakkale Turizm, filosuna kattığı 5 yeni aracı Mercedes Benz fabrikasından teslim alarak, yolcularının hizmetine sundu. Fabrikada düzenlenen teslim törenine şirketi temsilen Truva Turizm Ortaklarından Turgay Kılıç, Ahmet Demir ve Rahmi Durmaz katıldı ve yeni araçların anahtarlarını teslim aldı.
 
 
Mercedes-Benz’in gözdesi Truva Turizm
Türkiye’de yolcu taşımacılığı sektöründe birçok ilke imza atan ve servis ağındaki yollarda hizmet veren otobüslerin yaşlarını en fazla 3 yıl ile sınırlayarak “Genç Truva” unvanını alan Çanakkale Turizm; filosuna kattığı 5 sıfır otobüs ile ayrıca, Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de lider marka olan Mercedes-Benz firmasının Şubat ayı üretiminin yüzde 10’unu satın alarak bu firmanın müşteri portföyündeki ayrıcalıklı yerini de sürdürmüş oldu.
 
“Teşekkürler Truva Turizm”
Mercedes Benz fabrikasının üst düzey yöneticileri, yıllardır başarılı hizmetlerinin yanı sıra ‘sadık müşteri’ özelliğini de sürdüren Çanakkale Truva Turizm ile sürdürülen iyi ilişkiler ve istikrarlı alış verişlerden dolayı teşekkür etti. Mercedes Benz üst düzey yöneticileri; ekonomideki zorlukların ve sert rekabet koşullarının etkili olduğu bir dönemde yatırım yaparak cesur girişimlerde bulunmalarından dolayı Çanakkale Truva Turizm yöneticilerini kutladı ve süregelen iyi ilişki ve işbirliğinin çok daha artarak devam edeceğine inandıklarını belirtti.
 
Bin 300 çalışana iş kapısı oldu
Çanakkale’den doğan ve her geçen yıl büyüyerek Türkiye’nin gözde firmaları arasında yer alma başarısını gösteren Çanakkale Truva Turizm; bugün Çanakkale’den Anadolu`ya uzanan 5 bölgedeki servis ağında yılda ortalama 100 araçlık filosu ile 150 bilet satış noktasında yolcularına etkin hizmet sunarken bin 300 çalışanı ile yüzlerce aileye de iş ve aş kapısı olma başarısını gösterdi.
 
“Müşteri memnuniyeti çok önemli”
Çanakkale Truva Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Kılıç; tüm bu başarı öyküsünde her zaman yolcu ve müşterilerinin memnuniyetinin önemli rolü olduğunu söyledi. Çanakkale’nin bu sektördeki tek yerel firması olarak geldikleri noktada en büyük gücü Çanakkaleliler’den aldıklarının altını çizen Turgay Kılıç, aynı zamanda Çanakkale’nin tanıtımında TRUVA markası ile üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmenin de ayrıca onurunu yaşadıklarını vurguladı. Hedeflerinin daha da büyümek ve Çanakkale’yi gerek sektörün ulusal ölçeğinde daha üst sıralara taşımak gerekse yolcu memnuniyetinde öncü ve tercih edilen marka olmak olduğunu kaydeden Kılıç; “Bunun için şirket yöneticileri, ortakları ve çalışanları olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Çanakkale halkının ve hizmet servis ağındaki yolcularımızın bizlere duyduğu güven ve sahiplenme en önemli güç kaynağımız olmaya devam edecektir. İlkeli ve disiplinli hizmet anlayışımız ve müşteri memnuniyeti odaklı kurumsal anayasamız ile hem Truva Turizm’i hem de adını aldığımız Çanakkale’yi layık olduğu yerlere taşımanın her zaman gayreti içerisinde olacağız. Değerli kurucularımızdan devraldığımız emanet ve bayrağı sektörün en iyi yerlerine taşımak için var gücümüz ile çalışacağız” dedi.
Paylaş