The Penguin BluTV’de yayında! The Penguin Konusu Ne?

HBO'nun merakla beklenen dizisi "The Penguin", BluTV'de izleyicilerle buluştu. "The Batman" evreninin en sevilen karakterlerinden biri olan Oswald Cobblepot'ın, yani Penguen'in Gotham Şehri'ndeki acımasız yükselişi, dizi severleri ekran başına kilitleyecek. Colin Farrell'ın unutulmaz performansıyla hayat verdiği Penguen, bu kez daha karanlık ve kompleks bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

212

HBO'nun merakla beklenen dizisi "The Penguin", BluTV'de izleyicilerle buluştu. "The Batman" evreninin unutulmaz karakteri Oswald Cobblepot'ın, yani Penguen'in, Gotham şehrinin yeraltı dünyasındaki acımasız mücadelesini konu alan dizi, izleyicilere nefes kesici bir deneyim sunuyor.

The Penguin Konusu:

Colin Farrell'ın etkileyici performansıyla hayat verdiği Penguen, Gotham'ın yeni kralı olmak için amansız bir savaş veriyor. Sekiz bölümden oluşan dizide, Penguen'in yükselişi, acı dolu geçmişi ve karmaşık ilişkileri mercek altına alınıyor. Yönetmen koltuğunda Craig Zobel ve Bill Carraro gibi deneyimli isimlerin oturduğu dizi, Matt Reeves, Dylan Clark ve Colin Farrell gibi önemli isimlerin yürütücü yapımcılığında hayata geçirildi.

The Penguin Oyuncu Kadrosu:

Dizinin oyuncu kadrosunda Colin Farrell'a eşlik eden isimler arasında Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O'Connell, Clancy Brown, James Madio, Scott Cohen, Michael Zegen, Carmen Ejogo ve Theo Rossi gibi başarılı oyuncular bulunuyor.

BluTV'de Yayında:

"The Penguin", her hafta yeni bölümleriyle BluTV'de yayınlanıyor. Dizi, hem "The Batman" hayranlarını hem de suç dizilerini sevenleri ekrana kilitleyecek.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş