Tesisler yerinde incelendi

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen İl İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. (İl Sağlık ziyaretleri 1-5)

461
Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından İl İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Çalışmaları kapsamında; Çan'da sağlık tesislerine odak görüşme ziyaretleri gerçekleştirildi. Çan Devlet Hastanesi, Çan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Etili Aile Sağlığı Merkezi, Atatürk Aile Sağlığı Merkezi, Hürriyet Aile Sağlığı Merkezi, Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi, Karşıyaka Aile Sağlığı Merkezi, 18 Mart Aile Sağlığı Merkezi, 1 ve 2 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ziyaret edilerek sunulan hizmetler ve tesisi durumları yerinde değerlendirildi. Ziyaretler sırasında görevli personel ile görüşmeler sağlanarak sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi alındı. Tüm personeller ile birlikte hizmet kalitesinin daha ileriye taşınabilmesi adına, görüş ve önerileri alınarak değerlendirmelerde bulunuldu. Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü Aile Sağlığı Merkezleri, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu çalışanları ile bir araya gelen Yönetim ekibi, sağlık çalışanları ile toplantılar gerçekleştirerek, dilek ve taleplerini yerinde değerlendirdi. Tüm Sağlık çalışanlarına, odak görüşmeler yapılarak gösterdikleri özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür edildi.

Ziyaretler; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. H. Gürkan Çoban, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Huriye Ünal, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yard. Yavuz Adanur, Destek Hizmetleri Başkan Yard. Enver Ercan ve Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı birimlerde görevli uzmanlar tarafından gerçekleştirildi.
(Nevin Yüksel)
Paylaş