havadurum

Savaş Cebeci Kimdir, Ne İş Yapar? Savaş Cebeci, Kaan Kazgan Kavgası

Savaş Cebeci kimdir, nereli, kaç yaşında ve ne iş yapar? Sosyal medyada merak konusu olan, Savaş Cebeci'nin hayatı ve biyografisi...

2236

Savaş Cebeci, son günlerde sosyal medyada konuşulan bir isim oldu. Fitness antrenörü olan Savaş Cebeci, MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile internet üzerinden yaptığı atışma sonucunda kavgaya tutuştu. Kavganın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı ve büyük ilgi gördü. Savaş Cebeci, kavgada kanlar içinde kaldı. Peki, Savaş Cebeci kimdir, nereli, kaç yaşında ve ne iş yapar? İşte, Savaş Cebeci'nin hayatı ve biyografisi...

Savaş Cebeci kimdir?

Savaş Cebeci, 17 Ağustos 1974'te Almanya'da doğdu. Ailesinin İstanbul'a göç etmesiyle bu şehirde çocukluğunu geçirdi. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde eğitim hayatına adım atan Cebeci, bu alanda gösterdiği başarıyla mezun oldu.

Sporla erken yaşta tanışan Savaş Cebeci, babasının yönlendirmesiyle dövüş sporlarına merak saldı. Bu tutkusu, onun eğitim hayatını da sporla şekillendirmesine yol açtı. Gençlik döneminde kişisel antrenörlük yaparak çeşitli spor salonları ve otellerde tecrübe edindi. Sonrasında hayatını Fransa'ya taşıyan Cebeci, burada da kişisel antrenörlük mesleğini 6 yıl boyunca sürdürdü.

Savaş Cebeci, National Certification Board For Therapeutic Massage And Body Work sınavlarına katılarak, Amerika genelinde kabul gören 'Body Work Uzmanı' lisansını elde etme başarısını gösterdi. Uluslararası arenada birçok eğitim ve lisans programına aktif bir şekilde katılım sağlayarak, profesyonel kariyerini bir adım daha öteye taşımayı başardı. Bu başarıları, onun alanında ne kadar yetkin ve başarılı olduğunu göstermektedir.

Sadece kişisel antrenörlükle sınırlı kalmayan Savaş Cebeci aynı zamanda kişisel YouTube kanalında fitness ve vücut geliştirmeyle ilgili bilgi dolu videolar çekerek, bu alana ilgi duyan insanları bilgilendiriyor. Ayrıca Instagram'da da 500 binin üzerinde takipçisi olan Cebeci, sağlıklı yaşam ve beslenme konularında da paylaşımlar yapıyor.

Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan'ın kavgası

Savaş Cebeci'nin gündeme gelmesinin sebebi ise MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile yaşadığı kavga oldu. İkilinin arasında sosyal medyada bir süredir atışma vardı. Savaş Cebeci bir videosunda, 'İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez' dedi. Bu çıkış üzerine Kaan Kazgan, Savaş Cebeci'ye meydan okudu ve yanına giderek kavga etti. Kavganın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı ve büyük ilgi gördü. Savaş Cebeci, kavgada kanlar içinde kaldı.

"Delikanlıca bir maç oldu"

Kavga sonrası Kaan Kazgan, lisansının askıya alınacağını düşünmediğini, karşılıklı kışkırtma olduğunu ve yurt dışında maç yapabilmek için amatör lisansa ihtiyaç duymadığını söyledi. Savaş Cebeci ise, 'Arkadaşlar Kaan Kazgan Tuzla'ya geldi. Maç yaptık, delikanlıca bir maç oldu. Beni yendi, helal olsun' dedi.
(Haber Merkezi)

Paylaş