havadurum

Sakla Beni Kadir Kimdir? Sakla Beni’nin Kadir’i Baran Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Star TV’nin sevilen dizisi Sakla Beni’ye yeni bir karakter dahil oldu: Kadir. İncila’nın partneri olarak diziye katılan Kadir, hem izleyicilerin hem de diğer karakterlerin ilgisini çekti. Peki Kadir’i canlandıran Baran Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Sakla Beni’nin yeni yıldızı Baran Bölükbaşı hakkında merak edilenler…

7366

Star TV’nin sevilen dizisi Sakla Beni’ye yeni bir karakter katıldı: Kadir. İncila’nın partneri olarak diziye giren Kadir, hem izleyicilerin hem de diğer karakterlerin ilgisini topladı. Peki Kadir rolüyle dikkat çeken Baran Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Sakla Beni’nin yeni yıldızı Baran Bölükbaşı hakkında bilmeniz gerekenler…

Baran Bölükbaşı Kimdir?

Baran Bölükbaşı, 1 Mayıs 1994 yılında İskenderun’da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde eğitimine devam eden Baran Bölükbaşı, daha önce Antalya Replik Sanat Okulları ve Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi’nden oyunculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda müzikle de ilgilenen Baran Bölükbaşı, gitar, bağlama ve bateri de çalabiliyor.

Baran Bölükbaşı’nın Oynadığı Diziler ve Filmler

Baran Bölükbaşı, 2017 yılında Adı Efsane dizisiyle sektöre adım attı. Bu dizide canlandırdığı Fikret Yurdakul karakteri ile tanınan Baran Bölükbaşı, daha sonra birçok dizi ve filmde rol aldı. İşte Baran Bölükbaşı’nın rol aldığı diziler ve filmler:

  • Sakla Beni / Kadir / 2023 – TV Dizisi
  • Yalı Çapkını / Tarık / 2023 – TV Dizisi
  • Bir Peri Masalı / Alp Göçer / 2022 – TV Dizisi
  • Son Nefesime Kadar / Emre / 2022 – TV Dizisi
  • Şafak Vakti / 2021 – Sinema Filmi
  • Kırmızı Oda / Genç Sadi / 2021 – TV Dizisi
  • Öğrenci Evi / Latif / 2021 – TV Dizisi
  • Vuslat / Fırat Çağlar / 2019-2020 – TV Dizisi
  • Servet / Korkmaz / 2018 – TV Dizisi
  • Sevda’nın Bahçeşi / Tolga / 2017 – TV Dizisi
  • Adı Efsane / Fikret Yurdakul / 2017 – TV Dizisi

Baran Bölükbaşı’nın Sosyal Medya Hesapları

Baran Bölükbaşı, sosyal medyada da oldukça aktif bir isim. Özel hayatı ve projeleri hakkında sık sık paylaşım yapan Baran Bölükbaşı’nın Instagram hesabında 117 gönderisi ve 681.000 takipçisi bulunuyor. Baran Bölükbaşı’nın Instagram kullanıcı adı: @baranbolukbasii. Baran Bölükbaşı’nın Twitter hesabı ise: @baranbolukbasi.

Baran Bölükbaşı’nın Aşk Hayatı

Baran Bölükbaşı’nın aşk hayatı da merak konusu. Baran Bölükbaşı, geçtiğimiz yıllarda, kendi gibi oyuncu olan Özgü Kaya ile birlikteydi. Fakat ikili daha sonra yollarını ayırdı. Baran Bölükbaşı’nın adı şimdiler de Yalı Çapkını dizisinde ki rol arkadaşı Buçe Buse Kahraman ile anılıyor. Ancak bu iddialar henüz doğrulanmadı.

Sakla Beni Kadir Karakteri

Baran Bölükbaşı’nın canlandırdığı Kadir karakteri, Sakla Beni dizisine yeni dahil oldu. Kadir, dizinin kadın başrol oyuncusu Cemre Baysel’in hayat verdiği İncila karakterine partner olarak katıldı. Ana karakterler arasında yer alan Kadir, dizide ki dengeleri değiştirecek ve ortalığı karıştıracak. Kadir, İncila’nın hayatına girdiğinde, onun geçmişinden gelen sırlarla yüzleşmek zorunda kalacak. Kadir ve İncila arasında yaşanan aşk, hem izleyicileri hem de diğer karakterleri şaşırtacak.

Sakla Beni Dizisi Hakkında

Sakla Beni dizisi, 2 Kasım 2023 tarihinde Star TV’de yayınlanmaya başladı. Yapımını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kaleme aldığı dizide iki ailenin fertlerinin hazin ve macera dolu hikayesi anlatılıyor. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in paylaştığı; kadrosunda Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Kamil Güler ve Tamer Levent gibi oyuncuların yer aldığı dizinin ilk bölümünde İncila, Naz ve Mete’nin geçmişten bugüne yaşadıkları olaylar aktarıldı. Sakla Beni dizisi, her Perşembe akşamı Star TV’de izleyiciyle buluşuyor.

(Esra Güller)

Paylaş