havadurum

Safir dizisinin konusu ne? Safir dizisi başrol oyuncuları kimlerdir?

Safir dizisi, ATV ekranlarında dün yayınlandı. Safir dizisi, Kapadokya’da yaşayan iki aile arasında gelişen aşk, ihtiras, intikam ve zorbalık hikayesini anlatıyor. Safir dizisi başrol oyuncuları kimlerdir? Diziye dair en çok merak edilenler haberimizde…

1802

Safir dizisi, ATV ekranlarında yayınlanmasının ardından en çok merak edilen TV programları arasındaki yerini aldı. Dizinin konusu, Kapadokya’da yaşayan iki aile arasında gelişen aşk, ihtiras, intikam ve zorbalık hikayesini anlatmaktadır. Safir dizisi başrol oyuncuları kimlerdir? Safir dizisi karakterleri hakkında bilgi verelim. Safir dizisi nerede çekiliyor? Safir dizisi ilk bölümü ne zaman? Safir dizisi hakkında merak edilenler bu haberde…

Safir dizisi başrol oyuncuları kimlerdir?

Safir dizisinin başrollerini; İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül paylaşıyor. İlhan Şen, dizide Ateş Gülsoy karakterini canlandırıyor. Ateş, babasını küçük yaşta kaybettikten sonra Amerika’ya giden ve yıllar sonra aile şirketini devralmak için geri dönen bir iş adamıdır. Özge Yağız, dizide Feraye Yılmaz karakterini canlandırıyor. Feraye, Gülsoyların yanında çalışan babasının kızı ve Yaman’ın sevgilisidir. Burak Berkay Akgül, dizide Yaman Gülsoy karakterini canlandırıyor. Yaman, Ateş’in kardeşi ve Feraye’nin çocukluk aşkıdır.

Safir dizisi karakterleri hakkında bilgi

Safir dizisinde yer alan diğer önemli karakterler ve oyuncular şunlardır:

  • Gülfem Gülsoy (İpek Tuzcuoğlu): Ateş, Yaman ve Okan’ın annesi, Ömer’in gelini ve Vural’ın eski sevgilisidir.
  • Ömer Gülsoy (Müfit Kayacan): Ateş, Yaman ve Okan’ın dedesi, Gülsoy ailesinin reisidir.
  • Vural Bakırcıoğlu (Erkan Bektaş): Kapadokya’nın en zengin iş adamlarından biri, Gülfem’in eski sevgilisi ve Ateş’in rakibidir.
  • Cemile Yılmaz (Nur Yazar): Muhsin’in ikinci eşi, Aleyna’nın annesi ve Feraye’nin üvey annesidir.
  • Okan Gülsoy (Can Bartu Arslan): Ateş ve Yaman’ın kardeşi, Aleyna’nın sevgilisidir.
  • Aleyna Yılmaz (Gizem Sevim): Cemile’nin kızı, Muhsin’in üvey kızı ve Okan’ın sevgilisidir.
  • Nesrin Yılmaz (Sevda Baş): Çetin’in eşi, Eren’in annesi ve Feraye’nin yengesidir.
  • Bade (Selin Işık): Ateş’in arkadaşı ve iş ortağıdır.
  • Çetin Yılmaz (Münir Can Cindoruk): Muhsin’in oğlu, Feraye’nin abisi ve Nesrin’in eşidir.
  • Muhsin Yılmaz (Serdar Bordanacı): Feraye ve Çetin’in babası, Cemile’nin eşi ve Gülsoyların yanında çalışandır.
  • Bora (Efe Taşdelen): Vural’ın yeğeni ve sağ kolu olan kötü niyetli bir gençtir.
  • Bekir (Serkan Taştemur): Vural’ın adamlarından biridir.
  • Melih (Can Remzi Ergen): Ateş’in arkadaşıdır.
  • Damla (Aleyna Çalışkan): Feraye’nin arkadaşıdır.
  • Hazal (İlda Özgürel): Feraye’nin arkadaşıdır.

ATV'nin yeni dizisi Safir nerede çelkiliyor?

Safir dizisi Kapadokya’da çekiliyor. Dizinin çekimleri için Nevşehir’de bulunan Ürgüp ilçesindeki otellerden biri set olarak kullanılıyor. Dizinin çekimleri sırasında Kapadokya’nın eşsiz manzaralarına da yer veriliyor.

Safir dizisi ilk bölümü ne zaman?

Safir dizisi ilk bölümü 4 Eylül 2023 tarihinde ATV ekranlarında yayınlandı. Dizinin ilk bölümü sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Dizinin yeni bölümleri her Pazartesi saat 20.00’de ATV’de izleyicilerle buluşuyor.

Safir dizisinin konusu ne?

Safir dizisi, Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekilen sahneleriyle ve imkansızlıklarla dolu bir aşk hikayesini anlatmasıyla öne çıkıyor. Dizinin yapımını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp ele alırken, yönetmenliğini Semih Bağcı üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Burcu Över ve Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Dizinin başrol oyuncuları İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül, performanslarıyla beğeni topluyor. Safir dizisi, ATV’nin yeni sezona damga vurmaya hazırlanan iddialı yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor. (Şerife Turhanlı)

Paylaş