Peugeot 308 kendine hayran bıraktı

Yaklaşık bir yıl önce Peugeot Showroom`unu açan Başaran Otomotiv`de, Peugeot 308 muhteşem lansman tanıtımıyla görücüye çıktı. Büyük ilgi gören Peugeot`un yeni 308 model aracı lansman tanıtımına ünlü radyo sunucusu ve oyuncu Okan Karacan da katıldı. Karacan ile test sürüşüne çıkan Çanakkaleliler, Peugeot`un yeni 308 model aracına hayran kaldı.

1829
 
Peugeot 308`in lansmanı otomotiv sektörünün önde gelen firmalarından Başaran Otomotiv`de gerçekleştirildi. Peugeot`un yeni 308 modeli muhteşem bir organizasyonla vatandaşlara tanıtıldı. Yaklaşık bir yıl önce Peugeot Showroom`unu açan Başaran Otomotiv`de, yeni 308`in test sürüşleri büyük ilgi görürken, geçen yıla araç satışları ile damga vuran Başaran Otomotiv, bu yıl ise Çanakkale`de 308 çılgınlığı yaşatmayı hedefliyor. Başaran Otomotiv güvencesi ile Çanakkaleliler ile buluşan Peugeot`un 308 modeli tabiri yerinde ise Çanakkale`deki araç sürücülerinin yeni çılgınlığı oldu. Çok sayıda araç sürücüsü test sürüşüne çıkarken, test sürüşünde ünlü radyo sunucusu ve oyuncu Okan Karacan Çanakkalelilere eşlik etti. Çok sayıda vatandaşın akın ettiği Peugeot Showroom`unda Çanakkaleliler yeni aracı dikkatle incelerken, aileleriyle birlikte Showroom`a gelen çocuklar ise palyaçolarla birlikte eğlenceli dakikalar yaşadılar.
 
 
“Peugeot 308`i Çanakkale yollarında göreceğiz”
Yeni 308 model aracın bir çok özelliğinin bulunduğunu belirten Başaran Otomotiv`in sahibi Semih Başaran; “Yeni 308 tamamen güçlendirildi ve iç dizaynı olmak üzere her bölümü değiştirildi. Aracın ön konsol sadeleştirilmiş ve düğme diye görebileceğimiz bir şey yok. Araç takip mesafesi, ona göre hız yükseltip alçaltma, düşük yakıt tüketimi ve yine cam tavan olsun değişik özelliklerle güçlendirilmiş bir yep yeni araba piyasaya sürüldü. Şu anda araç ile ilgili müşterilerimizin görüşleri çok olumlu. Araç çok beğenildi. Önümüzdeki süreçte bu araçtan Çanakkale yollarında daha fazla göreceğiz. Yeni aracı lansman ile tanıtmak istedik. Müşterilerimiz test sürüşleriyle aracı denediler” dedi. Test sürüşüne katılarak aracı kullanma şansı bulan ünlü radyo sunucusu ve oyuncu Okan Karacan ise yeni 308`in sürüş keyfinin inanılmaz olduğunu söyledi.
 
 
 
Paylaş