havadurum

Pazar günü kargo gelir mi? İşte kargo şirketlerinin çalışma saatleri!

Pazar günü kargo gelir mi? Hangi kargo şirketleri pazar günü çalışıyor? Kargolar hafta sonu açık mı? Online alışveriş yapanların en çok merak ettiği konulardan biri de pazar günü kargo gelip gelmediği. Detaylar haberimizde.

3434

Pazar günü kargo gelir mi? Hangi kargo şirketleri pazar günü çalışıyor? Online alışveriş yaşan tüketicilerin en merak ettiği sorular arasındaki yerini koruyor. İşte kargo şirketlerinin çalışma saatleri ve pazar günü dağıtım durumu!

Pazar günü kargo gelir mi?

Pazar günü kargo gelmesi durumu birçok firma için aynıdırPazar günleri kargo teslim edilmez. Kargo firmalarının büyük bir kısmı pazar günü teslimat yapmamaktadır. Bununla birlikte Amazon Kargo’nun Premium üyeleri için pazar günü de teslimat yaptığı bilinmektedir.

Hangi kargo şirketleri pazar günü çalışıyor?

Aras Kargo, İyi Kargo, UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo gibi şirketlerin pazar günü dağıtım yapmadığı ve şubelerinin kapalı olduğu belirtilmektedir. Ancak şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz.

Kargolar hafta sonu açık mı?

Kargoların cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişi devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerde yapılmaktadır. Cumartesi ve pazar günleri kargo gelmesi durumu birçok firma için aynıdır. Cumartesi günleri saat 15.00’a kadar kargo firmaları teslimat yapmaya devam eder. Bu nedenle cumartesi günü evde olmaya karar vermeden önce kargo firmasının çalışma saatlerini kontrol etmelisiniz. (Erhan Taylan)

Paylaş