"Optik`te yeni adresiniz Atalar Optik"

Çanakkale de Optik sektörünün en güvenilir isimi olmak için yola çıkan Atalar Optik Çanakkale halkına fiyat avantajları, alternatif ürünleri,aksesuarları ve titiz çalışmasıyla hizmet veriyor.

1743
Çanakkale de optik sektörüne merhaba diyen Atalar Optik, açıldığı günden budüne halkın büyük ilgisini görüyor. Atalar Optik, 8 şubat tarihinde Abdullah Demir ve Engin Kabak tarafından hizmete açıldı.
"Markaları bulacağınız adres Atalar Optik"
Atalar Optik`te Dünyaca ünlü, markalar, optik çerceveler, güneş gözlükleri, numaralı kontak lensler, kozmetik kontak lensler, solüsyonlar ve bununla beraber marka optik camları her geçen gün artan çeşitleriyle Çanakkaleliler`in beğenisine sunuluyor. Atalar Optik, Fiyat avantajları, alternatif ürünleriyle aksesuarlarıyla ve titiz çalışmasıyla müşterisinin yanında olmayı hedefliyor.
"Göz Sağlığınızın yeni adresi"
Atalar Optik`te göz sağlığınız için her türlü özen gösteriliyor. Atalar Optik Ortağı Abdullah Demir numaralı gözlüklerde dikkat edilmesi gereken hususları şu cümleyele ifade etti ;"Çerçevenin burun kısmına, şakak kısmına uygunluğu, camın netliğinin odaklarının göz bebeği ile çerçeve üzerinde oturtturulması yani `pupile` ölçülerine dikkat edilmesi doğru gözlüğü kullanıcıya sağlıklı bir şekilde sunacaktır. Kontak lenslerde hijyenik olmasına, göze en uygun kontak lensin tespit edilmesine, süre aşımına dikkat edilmesine, gözün dinlendirilmesine ve solusyonun sıklıkla değişmesine dikkat edilmelidir."
 
Paylaş