havadurum

Odalardan Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, 31 Mart seçimlerinin ardından Lapseki Belediye Başkanı seçilen Öztürk'ü ziyaret etti.

691

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve beraberindeki heyet, Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Özcan, Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk'e, birliğe bağlı Lapseki Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sn. Cengiz Halil Teoman, Lapseki Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sn. Hasan Gök, Umurbey Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Öner ve Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur ile birlikte hayırlı olsun ve tebrik ziyaretinde bulundu.

“Esnafın her zaman yanında olacağız”

Görüşmede, belediye ile esnaf odaları arasında yapılabilecek işbirlikleri ve ortak projeler üzerinde duruldu. Bu projelerin, esnaf ve sanatkarların gelişimine katkı sağlaması ve bölgenin ekonomik kalkınmasına yardımcı olacak. Başkan Öztürk; “Esnafın her zaman yanında olacağını ve gerekli desteği sağlayacağını” belirtti.

Ziyaretin ardından Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve beraberindeki heyet, Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk'e teşkilatlarına gösterdiği ilgi ve samimiyet için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş