havadurum

Müge Anlı hamile mi? Ünlü sunucunun hamilelik iddialarına yanıtı!

Müge Anlı’nın hamile olduğu söylentileri magazin gündemine bomba gibi düştü! Müge Anlı hamile mi, yeni çocuk mu geliyor? İşte merak edilenler…

33553

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in sunucusu Müge Anlı, iki ay önce Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmişti. Çiftin düğünü basına kapalı gerçekleşmiş, evlilik haberleri büyük sürpriz yaratmıştı. Müge Anlı, yeni sezonda evli olarak izleyici karşısına çıktı. Ancak, ünlü sunucu hakkında ortaya atılan bir iddia, magazin gündemini salladı. Müge Anlı’nın hamile olduğu ve bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu öne sürüldü. Peki, Müge Anlı hamile mi? Müge Anlı’nın hamilelik iddialarına yanıtı ne oldu? İşte böbrek yetmezliği ile ilgili bilmeniz gerekenler…

Müge Anlı hamilelik iddialarını yalanladı!

Müge Anlı, hakkında çıkan hamilelik iddialarına sert bir şekilde tepki gösterdi. Anlı, bu iddiaların asılsız olduğunu ve yasal yollara başvuracağını açıkladı. Anlı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bugün bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada hakkımda çıkan hamilelik haberleri tamamen yalandır. Bu haberleri yapanlar ve yayanlar hakkında avukatım gerekli yasal işlemleri başlatacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Müge Anlı’nın hamilelik iddialarına neden olan paylaşımı!

Müge Anlı’nın hamilelik iddialarına neden olan paylaşımı, Instagram hesabından yaptığı bir takip işlemiydi. Anlı, kişisel hesabından herkesi takip etmeyen bir sunucu olarak biliniyordu. Ancak, Anlı’nın bir anne-bebek sayfasını takibe aldığı fark edildi. Bu paylaşım, Anlı’nın hamile olduğu yönünde yorumlara neden oldu. Ancak, Anlı’nın bu sayfayı takip etmesinin başka bir nedeni olabileceği de düşünüldü. Zira Anlı’nın, ilk eşinden 18 yaşında bir kızı bulunuyor. Anlı’nın kızı Lidya, üniversite sınavına hazırlanıyor. Anlı, kızıyla ilgili paylaşımlarını da sık sık sosyal medyada yapıyor.

Müge Anlı kimdir?

Müge Anlı, 19 Kasım 1974 tarihinde İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Anlı, 1993 yılında ATV’de çalışmaya başladı. Anlı, ATV’de çeşitli programlarda sunuculuk, muhabirlik ve editörlük yaptı. 2008 yılında ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunmaya başladı. Bu programda, kayıp kişilerin bulunması, cinayet vakalarının çözülmesi, ailevi sorunların giderilmesi gibi konulara yer veren Anlı, büyük bir izleyici kitlesi kazandı. Anlı, programıyla birçok ödüle layık görüldü. Anlı, 25 Haziran 2021 tarihinde İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendi. Anlı’nın bu evliliği ikinci evliliği oldu. Anlı’nın ilk eşinden Lidya adında bir kızı var. (Şerife Turhanlı)

Paylaş