havadurum

Molde-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek için son engel olan Molde ile yarın deplasmanda kozlarını paylaşacak. Peki, maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’ler…

1187

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek için son engel olan Molde ile Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak. Peki, Molde-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’ler…

Galatasaray, Molde’yi eleyip gruplara kalmak istiyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek için son engel olan Molde ile yarın deplasmanda karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, Slovenya temsilcisi Ljubljana’yı 3. eleme turunda eleyerek play-off turuna yükselmişti. Norveç ekibi Molde ise Faroe Adaları temsilcisi KI Klaksvik’i eledi.

Galatasaray, Avrupa kupalarında son 3 maçını kazanarak moral buldu. Trendyol Süper Lig’de ise Trabzonspor’u 2-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı. Okan Buruk’un öğrencileri, Molde’yi de eleyerek Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak istiyor.

Molde ise Avrupa kupalarında Türk takımlarıyla oynadığı 4 maçın sadece birini kazanabildi. Norveç ekibi, Fenerbahçe ile 2015-16 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaştı ve iki maçta da yenildi. Aynı sezon Beşiktaş ile de eşleşen Molde, deplasmanda 1-1 berabere kaldı, evinde ise 3-1 kazandı.

Molde-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Molde ile Galatasaray arasındaki maç Çarşamba günü Aker Stadion'da oynanacak. TSİ 22:00’de başlayacak müsabaka, EXXEN platformundan yayınlanacak.

Molde-Galatasaray maçının muhtemel 11’leri

Molde: Linde; Wingo, Björnbak, Gregersen, Haugen; Hussain, Aursnes; Hestad, Eikrem, Bolly; Omoijuanfo

Galatasaray: Muslera; Dubois, Nelsson, Ayhan, Angelino; Oliveira, Torreira; Barış, Demirbay, Mertens; Icardi

Paylaş