Milot Rashica; ‘Buraya kazanmaya geldik’

Beşiktaş’ın sağ kanat oyuncusu Milot Rashica, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Lugano ile oynayacağımız maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

580

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Milot Rashica, yaklaşan maç öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Rashica, “Yarın önemli bir maç oynayacağız” diyerek, karşılaşmanın zorluğuna dikkat çekerek, takımının bu sezonki performansını övgüyle bahseden Rashica, “Sahada takım olarak her şeyimizi koyacağız” dedi.

"Çok iyi başladık ve yarına da hazırız"

Buraya kazanmaya geldik diyen Milot Rashica sözlerine şunları ekledi. Rashica“Yarın önemli bir maç oynayacağız. Kolay olmayacak ancak hazırız. Sezona iyi başladık. Buraya kazanmaya geldik. Ben geçen yıl İstanbul’daki ilk maçta oynamıştım. Rakibi biliyoruz. İyi bir rakip. Nasıl oynadıklarını biliyoruz. Yarına hazırız. Bizden yana geçen yıla değişen çok şey var. Yeni oyuncularımız var, yeni bir hocamız var. O zamandan bu yana iki kupa kazandık. Çok iyi başladık ve yarına da hazırız. Sahaya alışmamız gerekiyor. Elimizden geleni yapacağız. Tabii ki doğal çime göre sentetik çim daha farklı. Maçın başından itibaren sahaya adapte olmaya çalışacağız” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş