havadurum

MasterChef All Star 25 Kasım 2023 Eleme Bölümü Özeti

Dün akşam, MasterChef All Star'ın 160. bölümünde kırmızı ve mavi takım, Danimarka MasterChef birincisi Umut Sakarya'nın zorlu tabağı "Vesterhavet" için kıyasıya mücadele etti. Cemre, Kıvanç ve Sergen, Mehmet Şef, Somer, ve Danio Şef'in beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak tabağı başarıyla sundular.

1407

MasterChef All Star’da altıncı eleme adayı dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında belli oldu. Yarışmacılar, Danimarka MasterChef birincisi Umut Sakarya’nın ‘Vesterhavet’ isimli tabağını yapmak için kıyasıya mücadele etti. Peki, MasterChef’te eleme adayı kim oldu, potaya hangi isimler gitti? 25 Kasım 2023 MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı? İşte, dün gece MasterChef 6. eleme adayı olan isim ve son bölümde yaşananlar…

Final Turunda Heyecan Dorukta

Gecenin finaline kalan isimler ise Batuhan ve Tahsin oldu. Şeflerin titiz değerlendirmesi sonucunda, daha başarısız bir tabak hazırlayan isim MasterChef'te bu haftanın eleme adayı olarak belirlendi.

İlk Turda Kazananlar ve Eleme Adaylarının Belirlenmesi

Eleme oyununun ilk turunda, yarışmacılar Danimarka MasterChef birincisi Umut Sakarya'nın tabağını yapmak için mücadele etti. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda potaya girmekten kurtulan isimler; Cemre, Kıvanç ve Sergen oldu. Diğer yarışmacılar ise ikinci tur için tekrar tezgah başına geçti.

Açık Arttırma ile Dokunulmazlık Turu

Gecenin ve haftanın son eleme turunda yarışmacılar, açık arttırma ile bireysel dokunulmazlık oynadı. Batuhan, Tolga, Tahsin ve Eren, belirledikleri ürünlerle yaratıcı yemekler hazırlamak için kıyasıya bir mücadele verdiler. İkinci turda Eren 15 dakika, Batuhan 25 dakika, Tahsin 20 dakika ve Tolga 45 dakika süreyle yemeklerini hazırladı.

Şeflerin Değerlendirmesi ve Eleme Potasına Giren İsim

Verilen süre sonunda şefler, yarışmacıların tabaklarını değerlendirdi. Üç şefin ortak kararıyla en iyi tabağı hazırlayan isimler Tolga ve Eren oldu. Ancak, gecenin sonunda eleme potasına giren isim ise Batuhan oldu. Bu şekilde MasterChef'te bu haftanın eleme adayları Hasan, Barbaros, Dilara, Esra, Alican ve Batuhan olarak netleşti.

Haftanın Eleme Adayları

Böylece, MasterChef All Star'ın 25 Kasım 2023 tarihli bölümünde yaşananlar sonucunda eleme potasına giren isimler Hasan, Barbaros, Dilara, Esra, Alican ve Batuhan olarak belirlendi. Heyecan dolu bir eleme süreciyle izleyiciler, önümüzdeki haftanın gelişmelerini beklemeye koyuldular.(Damla Yeltekin)

Paylaş