Kızılcık Şerbeti’nin Gizemli Kadını Belli Oldu! Kızılcık Şerbeti’nin Gizemli Kadın Kim?

Show TV’nin popüler dizisi 'Kızılcık Şerbeti' üçüncü sezon çekimlerine 23 Ağustos'ta başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna Şebnem Dönmez ve Servet Pandur katıldı.

850

Show TV'nin sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti' üçüncü sezon çekimleri için geri sayım başladı. Gold Film imzalı dizinin yeni sezon çekimleri 23 Ağustos'ta başlıyor.

Yeni Oyuncular Kadroya Katılıyor

Dizinin oyuncu kadrosuna Şebnem Dönmez ve Servet Pandur eklendi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Şebnem Dönmez, 'Heves' karakteriyle Giray’ın (Kaan Taşaner) üvey annesi olarak izleyici karşısına çıkacak.

'Heves' ve 'Hacı Asude' Rolleriyle Yenilikler Geliyor

Servet Pandur ise Görkem’in (Özge Özacar) babası Resul’un (Murat Ercanlı) yeni evleneceği kadın 'Hacı Asude'ye hayat verecek. Hacı Asude aynı zamanda Batuhan Yüzgüleç’in canlandıracağı ve Nursema’ya partner olacağı konuşulan 'Firuz'un annesi olacak.

Mevcut Kadroda Dikkat Çeken İsimler

Şebnem Bozoklu, Kıvılcım’ın Meri lakaplı kuzeni Meryem rolünü canlandıracak. Fırat Çelik ise yayınevi sahibi Cemal karakteriyle ekranda olacak. Son olarak, 'Kızıl Goncalar' dizisindeki performansıyla tanınan Batuhan Yüzgüleç, 'Firuz' karakterine hayat verecek.

Dizinin Üçüncü Sezonuna Dair Beklentiler

Dizinin yeni sezonu, heyecanla beklenen yeni karakterler ve hikayelerle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte 'Kızılcık Şerbeti', izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş